Меню

Избрани новини

Риалити

Черешката на тортата! Бившата на Митко Динев се захвана с пишман футболист

Никому неизвестната танцьорка Маруся си намери подходящ партньор жаден за слава

Възпълничкото момиченце с неуспешна моделска кариера и бивша танцьорка с подозрителна репутация Мартина Петрова някак си е успяла да се набута в национален ефир и се подвизава в нискобюджетното риалити „Черешката на тортата“, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Месестата булка, която се наби в публичното пространство покрай опитите си да подражава на фолк певицата Емануела и дори за кратко се мяташе из прашлясалия креват на бившия на певицата Димитър Динев, е впрегнала всички сили да победи във формата.

От сигурни източници, репортер на LifeOnline.bg научи, че със сигурност някой друг е измислил цялата концепция за вечерята на Петрова.

Всичко, което се случи в нейната вечеря е плод на нечии чужди идеи. Тя няма нужния капацитет за да измисли и направи подобно нещо.“, споделя източника.

Припомнете си гротескното гостуване на Петрова в предаването на Милен Цветков. Тогава тя изръси куп глупости, някои от които се превърнаха в култови фрази, макар и за кратко.

След като очевидно не умее да готви, тя успя да спечели съжалението на останалите гости Жени Калканджиева, рекламиста Генчо Генчев, Джина Стоева и футболиста Славчо Тошев и да събере 39 точки.

Именно Джина Стоева успяла да набута глуповатото момиче с лице на анимационен герой в предаването. Макар и да не го демонстрират от известно време позабравената певица и танцьорката са много близки приятелки, а сега споделят и общи снимки в мрежата.

И тъй като самовлюбената Маруся (смятаме, че това име повече би й подхождало) мечтаела неистово да е в светлината на прожекторите тя изкрънкала Стоева да я уреди в предаването.

Както е известно, продуцентите държат в шоуто им да има или скандали или любовни трепети, затова поставили условие танцьорката или да прави панаири или да се „влюби“ по време на снимките.

След скандалите покрай наследника на олигарсите от Влас и Емануела, танцьорката искала да поизлъска имиджа си и да се покаже като мила и умна домакиня, Маруся решила да наблегне на любовния флирт вместо на интригите.

Макар и да се цели във висшата лига на Маруся й се наложило да се примири с флирт с  футболиста, който никой не помни - Славчо Тошев.

Той пък също „свалял тапетите“ с нокти, само и само да се пише в таблоидите за него, така че сделката била идеална и за двете страни, коментират хора от екипа снимал предаването.

Флиртът обаче бил само ПР ход, защото танцьорката вече си била хванала гадже. Именно в неговия дом тя посрещнала гостите, като претендирала, че това е нейната къща.

Истината обаче е, че до скоро тя живеела в семейния дом с майка си и баща си в Божурище.

Съмненията, че Маруся има психически отклонения се появиха още преди време, когато се разбра, че е обсебена от фолк певицата Емануела.

Тя й подражаваше, дори се беше докопала до бившето й гадже, после се опита да се сближи с нея, а след като беше позорно изгонена от заведение обяви, че фолкаджийката я тормози и заплашва и дори занимава със себе си полицията.

Емануела

Сега поредното доказателство за нестабилната психика на момичето със жалко съществуване се стовариха върху главите на гостите на вечерята и зрителите пред екрана.

Оказа се, че след солидна фотошоп обработка, Маруся е напечатала лицето си навсякъде из апартамента, в който живее.

Притер е размножил безброй копия на домакинята, целия дом е заринат от нейни снимки.

Клонинги на кръглото й лице се подава от чаршафите на спалнята, от пачаврите в кухнята, а от екипа на предаването се шегуват, че сигурно физиономията й е напечатана, дори и на тоалетната хартия.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза