Меню

Избрани новини

Риалити

Ексклузивно видео! Неизлъчван скандал между Луна и Нордел в „Черешката на тортата“

Линейка идва да прибере певицата! Защо готвачката хвърля храна една по бившата си дружка?

Както вече на всички зрители е ясно, „Черешката на тортата“ е предаването в прайм тайма, което трябва да запълни нуждата от скандали на мястото на „Биг Брадър“.

Нискобюджетното риалити е натоварено с тежката задача да плете интриги, да произвежда махленски свади и да дава, хем хляб, хем зрелище на целокупния зрител, особено на този с по-нисък коефициент на полезен разсъдък, констатира репортер на LifeOnline.bg.

Като доказателство на тези ни умозаключения пристигна видео материал, запечатал случващото се в една от снимачните вечери на шоуто, което върви тази седмица по NOVA.

Играта включва топ коафьора Ивайло Колев, факирът в кухнята Мариела Нордел, репортерката на Гала - българската Ким Кардашиян Деси и бъдещият президент на републиката Луна, упс пропуснахме Дани Петканов, репортер в „Часът на Милен Цветков“.

Че обстановката ще бъде нажежена стана ясно още от първата вечер, когато домакин беше човекът с най-острите ножици и още по-гореща преса за коса - Ивайло Колев.

Втората вечер, в дома си гости посрещна Нордел, която направи всичко възможно да вземе акъла на всички. Но Луна трудно се впечатлява.

Тя бойкотира „сбирката“ и храната, както и домакинята.

Луна и Мариела Нордел

Луна игнорира вечерята на Мариела Нордел

Трезвеничката си извади солети и банан и застана на метър от масата с книга в ръка, като заяви, че се чуди защо въобще е там.

За финал тя оцени домакинята и бивша своя съюзничка от Биг Брадър с двойка.

Припомнете си, че Луна и Нордел бяха съюзници в Биг Брадър и след него, каква е причината за раздора на доскорошните аверки, не е ясно

Какво предстои тази вечер можем само да гадаем, но имаме бегла представа какво ще се случи в петък.

На редакционната поща на LifeOnline.bg получихме 20 секунден клип от последната вечер, когато домакин е Луна. На видеото се вижда скандал между певицата и готвачката.

То започва с кадри, на които кандидат президента се опитва да отбие атаката на готвачката, която в състояние на опиянение хвърля хляб по фолк динозавърката.

Свадата се заформя в момент, в който камерите са изключени и не снимат, единствено телефон запечатва конфронтацията.

Човек от екипа се приближава и настоява снимането да се спре с думите „Не, спри, нямаш право, нямаш право…

От свои източници, репортер на LifeOnline.bg научи, че Луна е посрещнала гостите си в ресторанта на шеф Петров, но не е очаквала, че с чувство за хумор вместо с лимузина, те ще пристигнат с … автомобил за Спешна помощ.

Намекът, че фолк ветеранката има нужда от медицинско наблюдение разбира се не се е харесал на изисканата певица. Изцепката на екипа и нейните гости помрачила настроението й, а постоянното поставяне на диагнози от страна на Мариела Нордел изнервило обстановката до краен предел.

Чашата прелива в момента, който е запечатан на видео от анонимния източник на LifeOnline.bg и любезно предоставен на редакционната ни поща.

От него научаваме, че вечерта като цяло вървяла спокойно, но после всичко се преобърнало и завършило с трошене на чаши, писъци и крясъци.

По негови думи, „Къдравата жена започна всичко, колегите твърдяха, че е патологичен случай…“, казва източникът представящ се за бивш служител в ресторанта.

Риалити шоуто „Черешката на тортата“ започна като съревнование между популярни лица, състезаващи се за приза „Перфектният домакин“, като първите сезони се продуцираха от унгарската компания „Паприка Латино“.

Борбата за плакета на най-добър домакин отдавна се е превърнала в игра на „Дай ми куклите – на ти парцалките“ или по-конкретно в разчистване на лични сметки, кървава битка на его-та или още по лошо, начесване на нечий комплекси за слава, надмощие и превъзходство.

В предходния сезон, излъчен през зимата, на подобни „взаимоотношения“ се отдадоха Мис Плеймейт Нора Недкова и Валентин Кулагин.

Днес домакин ще бъде Дани Петканов, който ще нагости останалите с мексиканска храна.Коментари (4)

Николай Тази готвачка е психопат. Само й вижте погледа - казва всичко! За Луна може да се каже само едно - класа! Президент!
06.06.2018 09:08 / Отговор
Николай Ако готвачката е псхипота (което е така ), Луна е най- изкуствената превземка и лигла, която някой е наблюдавал от чалга певица!!! БЕз коментар .... И двете са много зле....
06.06.2018 09:40
Джулка Гледах клипа и не видях Луна да плиска вода
06.06.2018 21:25 / Отговор
Дани Личи си, че Нордел е пияна Отново, ако бях на мястото на Луна щях да направя същото
08.06.2018 15:34 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза