Меню

Избрани новини

Звездите

Валери Симеонов ядоса и Емануела, певицата се мести в Гърция

Среднощните изстъпления на Валери Симеонов отново са обект на подигравки

Освен че ядосват бизнеса и развалят купона на летуващите демонстративните среднощни проверки на вицепремиера Валери Симеонов за шум в морските курорти вълнуват и ангажираните в шоубизнеса, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

След като миналото лято фолк певицата Емилия посвети свое лайф изпълнение на парчето „Тихо ми пази“ на Симеонов и неговите „шумни акции“ срещу шума, сега Емануела взе отношение по темата.

Певицата преди броени дни имаше участие в Слънчев бряг, където политикът започна акцията си и дори заплаши със събаряне няколко култови заведения.

Бързият анализ на ситуацията от нейна страна води до изводите, че заведенията обект на симеоновия тормоз просто ще се преместят в Гърция:

Много важно, [че ще затворят заведенията на Слънчев Бряг б.ред.]  ще отворят Бедрум и Какао в Гърция и никой няма да ходи на Сл. Бряг и скапания Влас! Още по добре, ще ходим в Гърция, поне храната е вкусна и не носи зарази“,

коментира публикация, че Валери Симеонов иска затваряне на култовия комплекс на плажа, певицата. 

Емануела за слуховете, че затварят Какао и Бедрум бийч

С думите си тя разбира се визира бащата на втория си син Димитър Динев, чието семейство на практика контролира курорта Свети Влас, който Емануела определи като „скапан”.

За "заразите" пък тя визира скорошния скандал, в който певицата обвини бащата на малкия й син, че е натровил детето й.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати