Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мръсно минало! Не искат палавата близначка Влади за снаха!

Родителите на Стефчо му забраниха да се жени

Родителите на гаджето на близначката Влади от Х Factor не искат синът им да се жени за палавата певица, писа ХотАрена.

Те не одобрявали развратното минало на къдрокосата мулатка, чийто мръсни снимки се развърчаха в общественото пространство преди време.

Майката и бащата на Стефан смятали, че синът им заслужава по-хрисима и послушна девойка. Така женитбата, за която Влади сама съобщи в социалната мрежа, явно се отлага.

Припомняме, че певицата хвана букета на сватбата на рапъра Димчо, на която бе заедно с приятеля си Стефан Симеонов. Влади съобщи в социалната мрежа, че те са „следващите“.

Намекът й обаче отекна като глас в пустиня и гаджето й така и не потвърди новината, нито пък лайкна поста й. Според приятелки на певицата това се дължи именно на родителите на Стефан, които не харесвали близначката.

Те били по-консервативни и смятали, че развратните снимки на Влади ще позорят фамилията им цял живот, ако тя се обвърже със Стефчо.

Преди половин година в медиите изтекоха скандални снимки на едната от близначките Алекс и Влади.

На тях се вижда облечена в евтина униформа на мед сестра от еротичен магазин Влади, която дарява френска любов на неизвестен мъж. На други кадри тя позира както майка я родила. Младата певица сподели, че не се срамува от фотосите, родителите й знаят за тях и я подкрепят.

Въпреки това, намек за миналото й по време на снимките за „Черешката на тортата“ извадиха Влади от равновесие и тя избухна в сълзи, както LifeOnline.bg писа тогава.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати