Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мръсно минало! Не искат палавата близначка Влади за снаха!

Родителите на Стефчо му забраниха да се жени

Родителите на гаджето на близначката Влади от Х Factor не искат синът им да се жени за палавата певица, писа ХотАрена.

Те не одобрявали развратното минало на къдрокосата мулатка, чийто мръсни снимки се развърчаха в общественото пространство преди време.

Майката и бащата на Стефан смятали, че синът им заслужава по-хрисима и послушна девойка. Така женитбата, за която Влади сама съобщи в социалната мрежа, явно се отлага.

Припомняме, че певицата хвана букета на сватбата на рапъра Димчо, на която бе заедно с приятеля си Стефан Симеонов. Влади съобщи в социалната мрежа, че те са „следващите“.

Намекът й обаче отекна като глас в пустиня и гаджето й така и не потвърди новината, нито пък лайкна поста й. Според приятелки на певицата това се дължи именно на родителите на Стефан, които не харесвали близначката.

Те били по-консервативни и смятали, че развратните снимки на Влади ще позорят фамилията им цял живот, ако тя се обвърже със Стефчо.

Преди половин година в медиите изтекоха скандални снимки на едната от близначките Алекс и Влади.

На тях се вижда облечена в евтина униформа на мед сестра от еротичен магазин Влади, която дарява френска любов на неизвестен мъж. На други кадри тя позира както майка я родила. Младата певица сподели, че не се срамува от фотосите, родителите й знаят за тях и я подкрепят.

Въпреки това, намек за миналото й по време на снимките за „Черешката на тортата“ извадиха Влади от равновесие и тя избухна в сълзи, както LifeOnline.bg писа тогава.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати