Меню

Избрани новини

Риалити

Спират сериала „Версай“, зрителите се умориха от отегчителните креватни сцени

Снимка: кадър от сериала Версай

Ниските рейтинги не удовлетворяват продуцентите

Телевизионният канал Би Би Си реши да спре излъчването на поредицата "Версай" заради падналите рейтинги. Анализаторите стигнали до извода, че зрителите са се уморили да гледат голи тела и безкрайни креватни сцени. В историческата драма с бюджет от 21 млн. паунда има невероятно много интимни моменти, които режисьорите на сериала са снимали твърде реалистично, пише The Daily Mail.

"В началото публиката бе готова да приеме всички еротични сцени, но Би Би Си наблюдава постепенно спад в рейтинга на "Версай " на 1 милион зрители, и изглежда, че това се случва и във Франция", каза източник на вестник The Sun.

Третият сезон на вълнуващата история за живота на френския монарх Луи XIV, който зрителите ще видят тази пролет, ще бъде последният. Във втория сезон на драмата има рекорден брой сцени на легло - 30  за 10 епизода. Новият сезон обещава да бъде не по-малко романтично наситен.

"Кралят слънце" се изпълнява от британския актьор Джордж Благън, той има гореща връзка с Мадам де Майтенон, изпълнявана от ирландката Катрин Уокър. Новата любовница споделя желанието на омразния монарх да командва и управлява всичко наоколо.

Независимо от факта, че шоуто приключва, авторите на сериала обещават наситен със събития финал. В допълнение към романтичната линия кралят ще се срещне с мистериозен затворник - мъж с желязна маска.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза