Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мис Тигрова и гравитацията превърнаха ергенско парти в кошмар

Танцьорката разбила главата на клиент с токчето си

Въпреки, че се води за виртуоз в работата си, оборотната пилонаджийка Мис Тигрова не е застрахована от каръшки изцепки.

Мая Салмова, както е истинското й име, наскоро е разбила главата на клиент в еротичния бус, в който работи, пише ХотАрена.

Докато изкусително поклащала бедра, палавницата се покатерила на пилона, като казала на потния от тестостерон младеж да седне отдолу, за да се наслади на гледката.

Идеята била лудото изпълнение да се увенчае със сядане върху лицето на мераклията. Замисълът на тигрицата се провалил мощно, когато изведнъж ръцете й се изхлузили от металната тръба и тя се стоварила върху мачото. Здраво го халосала с 15-сантиметровите си токове по кратуната, писа „Таблоид“.

Така ергенът вместо да получи незабравима нощ в стриптийз буса, той я прекарал в болницата, където отишъл да си снима наранената глава. Инцидентът се случил преди няколко месеца, но се пази в тайна както от Тигрова, така и от клиентите, наели въпросния бус.

Превърналото се в кошмар парти на четири колела струвало 350 лв. за 2 часа. Трябвало е да бъде запомнящо се ергенско парти за бъдещ младоженец, но Майчето и гравитацията съсипали замисъла му.

Мис Тигрова се паникьосала заради резила и се извинила, но мъжът бил толкова бесен, че съсредоточил енергията си в това да се сдържи да не я цапардоса и той.

Цеци Клизмата



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати