Меню

Избрани новини

Пикантерии

Срамни устни! Брутална Галена показва Джи точката си? (мръсни снимки)

Певицата се върна към началото на кариерата си, която изгря във ваната на хотелска стая

Вместо да даде пример с изискани видео клипове Галена реши да потвърди думите на Сузанита, че без скандал у нас нищо не става, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Дали се е уплашила  от напористата нова вълна от лолитки или е изчерпала идеите си, но Галена отново се върна години назад, когато кариерата й започна от ваната  на една хотелска стая.

С новото си нискобюджетно видео, фолк певицата припомни на по-възрастните фолкманиаци за зората на лекия жанр и низките страсти, които го движеха в началото.

Според наблюдатели, вместо Галена да дава тон на теченията в чалга културата, тя последва по*нотенденцията подета от по-младите й колежки като Сузанита, Андреа и Теди Александрова.

Сузанита и тези като нея да не правят фелацио в клиповете си, когато има на кого да подражават?!

Пайнерката Галена, която преди дни пусна поредния си проект - нискобюджетно, но пък провокативно видео, спокойно може да бъде окачествено като новото й филмче за големи. 

Припомняме, че скандалното й домашно клипче за възрастни с "Мистър България 2003" Данаил Милев я катапултира на върха, където Галка е и до днес.

В този ред на мисли едва ли смядовската дива има нужда от подобен скандал, още повече, че като майка на две деца не й прилича да се възбужда сама, въргаляйки се с плюшени мечока, пише ПИК. 

През целия клипа към песента "Дай ми любов" певицата се опипва, като при първа възможност или разкрачва щедро краката си, или вири задни части, които според клюките е напомпала със силикон.

Именно заради тези сцени фолк меломаните, които очевидно я недолюбват, нарекоха клипа й "п***о за бедни с Галена".  

Още в началото (0,58 сек. от видеото) наблюдателните изследователи на видео творчеството на певицата забелязаха, че срамните устни и детероден орган на Галена лъсват в целия си блясък пред камерата, макар и за части от секундата.

Галена показва органите си, които вече цял свят е виждал

Въпреки телесното бельо, което е надянала, „малката“ Галена е „изяла“ бикините разливайки се от двете страни на гащичките, може да се види на стоп кадър.

Въпреки телесното бельо органите на певицата изгллеждат на показ

Не стига това, ами към края на видеото, при поредния широк разкрач за секунди се създава илюзията, че лъсва и венериният хълм на провокативната изпълнителка.

А зрителите с по-развинтена фантазия могат да си представят дори Джи точката на пайнерката.Коментари (1)

Даниел Пламенов Търся момичета за реялна секс компания предлагам финансово възнаграждение от 312000 евро на вечер търси ме в Ценово област Русе на ул цар Калоян 1 казвам се Даниел Пламенов Дончев за повече информация моля свържете се с мен на личният ми профил в porno hup 089470
20.11.2019 11:26 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза