Меню

Избрани новини

Риалити

Вечният враг на Луна – Мариела Нордел се закани да я съди!

Двте се изпокараха публично в „Черешката на тортата“

„Ще съдя Луна за уронване на престижа и неверни твърдения по мой адрес. Смятам, че тя прекали в предаването „Черешката на тортата” и ако нямаше камери, биха я изгонили още първия ден”.

Това заяви Мариела Нордел по повод отношенията с певицата следЧерешката на тортата, цитира готвачката HotArena.

Макар и първи дружки в Къшата на „Вип Брадър“, малко след финала на предаването от приятелството между двете съквартирантки не останало нищо.

В „Черешката на тортата“ Луна показа по недвусмислен начин, че ще покаже истинското лице на готвачката, която от своя страна беше твърдо решена да спечели наградата „Най-добър домакин“.

Припомнете си, че LifeOnline.bg първо съобщи за скандалите в шоуто, както и публикува преди всички скандално видео, което се вижда как Нордел хвърля храна по бъдещия президент.

Именно изтичането на тези кадри вбесило къдравата кулинарка и сега тя е амбицирана да влезе в съдебна битка с фолк динозавърката.

Не предполагах, че Луна ще се държи толкова непрофесионално и ще ръси плоски лъжи и селски обиди към колегите си”, опитва се да контрира обвиненията в психическа нестабилност Нордел.

Отговорът на певицата не закъсня.

Оооо, моля ви! Мариела по-скоро трябва да се притеснява от това, което тя е казала за мен, но аз не съм много запозната, защото в момента не съм в България и нито съм чувала, нито знам за думите, които е казала. Тази личност не ме интересува, коментира заплахите изпълнителката.

Според Луна, Нордел просто я използва за ракетоносител, за да си направи реклама на неин гръб.

„Едно са забавните предавания, друго е да използваш медиите недобросъвестно. Нямам комуникация с Нордел. И не ме притеснява дали тя иска да ме съди или не, защото това са безпочвени неща”, коментира изпълнителката.

Тя допълни, че си е изградила образ на уравновесен и разумен човек, за разлика от останалите участници в предаването.

Аз нямам приятели. Съжалявам за такива объркани хора като въпросната жена, но аз нямам добро отношение към нея още от „ВИП Брадър” 2017, където участвахме заедно. А това да бъде на моя страна в предаването, за да успее, е странно, защото накрая се видя кой от двете успя”, разкрива още Луна.

Мариела също сподели, че с Луна не са приятелки. Участието й на страната на певицата във „ВИП Брадър” миналата година било само стратегия за шоуто.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза