Меню

Избрани новини

Риалити

Вечният враг на Луна – Мариела Нордел се закани да я съди!

Двте се изпокараха публично в „Черешката на тортата“

„Ще съдя Луна за уронване на престижа и неверни твърдения по мой адрес. Смятам, че тя прекали в предаването „Черешката на тортата” и ако нямаше камери, биха я изгонили още първия ден”.

Това заяви Мариела Нордел по повод отношенията с певицата следЧерешката на тортата, цитира готвачката HotArena.

Макар и първи дружки в Къшата на „Вип Брадър“, малко след финала на предаването от приятелството между двете съквартирантки не останало нищо.

В „Черешката на тортата“ Луна показа по недвусмислен начин, че ще покаже истинското лице на готвачката, която от своя страна беше твърдо решена да спечели наградата „Най-добър домакин“.

Припомнете си, че LifeOnline.bg първо съобщи за скандалите в шоуто, както и публикува преди всички скандално видео, което се вижда как Нордел хвърля храна по бъдещия президент.

Именно изтичането на тези кадри вбесило къдравата кулинарка и сега тя е амбицирана да влезе в съдебна битка с фолк динозавърката.

Не предполагах, че Луна ще се държи толкова непрофесионално и ще ръси плоски лъжи и селски обиди към колегите си”, опитва се да контрира обвиненията в психическа нестабилност Нордел.

Отговорът на певицата не закъсня.

Оооо, моля ви! Мариела по-скоро трябва да се притеснява от това, което тя е казала за мен, но аз не съм много запозната, защото в момента не съм в България и нито съм чувала, нито знам за думите, които е казала. Тази личност не ме интересува, коментира заплахите изпълнителката.

Според Луна, Нордел просто я използва за ракетоносител, за да си направи реклама на неин гръб.

„Едно са забавните предавания, друго е да използваш медиите недобросъвестно. Нямам комуникация с Нордел. И не ме притеснява дали тя иска да ме съди или не, защото това са безпочвени неща”, коментира изпълнителката.

Тя допълни, че си е изградила образ на уравновесен и разумен човек, за разлика от останалите участници в предаването.

Аз нямам приятели. Съжалявам за такива объркани хора като въпросната жена, но аз нямам добро отношение към нея още от „ВИП Брадър” 2017, където участвахме заедно. А това да бъде на моя страна в предаването, за да успее, е странно, защото накрая се видя кой от двете успя”, разкрива още Луна.

Мариела също сподели, че с Луна не са приятелки. Участието й на страната на певицата във „ВИП Брадър” миналата година било само стратегия за шоуто.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати