Меню

Избрани новини

Риалити

Ретро легенда, силиконки и футболист влизат в Къщата на „Вип Брадър“

Сузанита ще придружава незрящият си баща Орхан Мурад

Мъже под чехъл и жени господарки ще влязат във „ВИП Брадър“ през тази есен, пише "Ретро".

Риалитито ще се излъчва не от една, а от две къщи.

Първата ще бъде луксозно женско царство, а другата – бедняшка квартира за представителите на силния пол. Новият сезон ще мине под мотото „Женско царство“, както вече LifeOnline.bg съобщи.

Мъжете ще бъдат изцяло подчинени на жените. Те ще готвят, чистят, перат и ще мият чиниите, докато дамите няма да имат право на никаква домакинска работа. Те само ще раздават заповеди и ще могат да наказват подчинените си, ако не ги изпълняват качествено.

Преговорите на екипа с кандидат-участниците все още текат, но някои обитателите на Къщата вече са ясни. Първите, които са се съгласили, са спряганите за заклети врагове Нора Недкова и Валентин Кулагин.

Освен това в шоуто със сигурност влизат Благой Георгиев-Джизъса и Орхан Мурад с дъщеря си Сузанита. Тази година в предаването най-накрая се очаква да влезе Ева от „Тоника“. Тя се бе договорила за участие още през 2017-а, но в последния момент продукцията я смени с Маргарита Хранова.

Да търка матраците напирал и един от малкото политици, които открито признават, че спят с мъже – Владо Кузов. Продуцентите го канели от години и най-накрая го навили да участва. От NOVA обаче категорично отрязали тези мераци заради скандалните слухове около него.

Продуцентите много искали Анита Мейзер, но засега нейните проблеми със закона възпрепятстват плановете им за шоу и резервния план е Николета Лозанова, която се хвалела с договор за 250 хиляди лева. В цената обаче влиза и сегашния й партньор Ники Михайлов, а Алисия ще бъде факторът, който гарантира, че парите ще се избият от организирания за зрителите сеир.

Любовният триъгълник на плеймейтката, футболиста и певицата ще бъде интересен за зрителите, но твърде вероятно е поне единият от тримата да откаже участие в риалитито.

Очаква се това да бъде Алисия. Николета пък трябваше да влезе в Къщата още през миналата година, но това бе отложено заради договор с Би Ти Ви, който забранява на бившата водеща да работи в други телевизии веднага след напускането си.

Участието на Ники Михайлов зависело от евентуалните му ангажименти като футболист. Категоричен отказ са дали Васил Найденов и Антония Петрова, които почти всяка година получават покани, но системно ги отклоняват.

Глория също обяви, че няма да влиза в Къщата. Дъщеря ѝ Симона Загорова обаче най-вероятно ще се съгласи, ако успее да се договори за приличен хонорар, пише ПИК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати