Меню

Избрани новини

Клюкарник

Какво се случва с изчезналия в Дубай участник от „Биг Брадър“ 4?

Даниел Делчев се завърна в България

Скандалджията от „Биг Брадър” 4 Даниел Делчев, който изчезна безследно след кацането си в Дубай, а по-късно се оказа тикнат в арабски затвор, се юрна по молове веднга след връщането си в родината.

Припомнете си, че той прекара 10 месеца заедно с Вилиана Янкова и Юрий Байрактаров в централния затвор на Абу Даби, а преди това лежа в частна пандела със строг режим на контрол. На 30 юни бе последното съдебно дело срещу тримата българи, задържани в дубайски хотел, броени часове след пристигането им в емирството в началото на октомври 2017 г.

След края на делото те бяха освободени заради недостатъчна информация за извършване на престъпление.

След като загубиха връзка с него, приятели на Дидо организираха мащабна акция по издирването му, която се увенча с успех благодарение на българската полиция.

Дидо, чиито прякор е Шейха, заради детската му мечта един ден да стисне ръката на заможния си баща, който уж живее в Дубай и Вилиана отпътували за емирството на 7 октомври 2017 г., а ден по-късно се изпарили.

В продължение на 5 месеца от нашенците нямаше ни вест, ни кост. В крайна сметка след усилено издирване на полицаи от столично РПУ и по информация на Интерпол, брадърът и другарите му бяха намерени в място за лишаване от свобода, при строг тъмничен режим.

Сградата била от „частен” тип и се намирала край Абу Даби. Тримата били на строг режим. Държани с дни в изолатор. Днес обаче скандалджията вече е в България и първата му работа бе да пусне по моловете, където според статуса му в социалните мрежи се чувства супер.

Така и не става ясно, защо тримата българи са представлявали интерес за властите в арабската държава.

Даниел Делчев стана известен след участието си в „Биг брадър - 4”, като успя да стане и първият, изгонен от шоуто заради бой с друг съквартирант. Тогава се запомниха и неговите твърдения, че е бил „близък” с Бойко Борисов и че е “голям строителен предприемач” извън риалити формата.

Биографията му впечатлява и с това, че е сирак, роден в Сливенския затвор и по-късно изнасилван в дома за изоставени деца в Чирпан.

източник: HotNews.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

В Къщата влязоха 13 съквартиранти

 

Покажи резултати