Меню

Избрани новини

Пикантерии

На Хранилка! Софка дава 100 лв. джобни на ден, само и само Гринго да мирува?

Любовника го играел и шофьор, а дневните му били „маскирани“ като заплата

Тодор Давидов – Гринго е намерил умел начин да си изкрънка издръжка от своята любима Софи Маринова. Тя е решила да плаща ежедневно по 100 лева надница на любимия си, който наскоро излезе от затвора след 10-месечен престой.

Младото гадже „размишлявал“ на глас, че е свикнал да си изкарва насъщния само с престъпления и ще се върне към старите си занимания съвсем скоро, защото не може да стои без пари.

Така ромската перла стигнала до заключението да плаща издръжка на мускулестия мачо да му само и само да стои близо до нея и да не се забърква в нови крими сюжети.

След излизането си от затвора Гринго почти не се отделя от своята благодетелка и играе ролята на неофициален неин шофьор. Мургавият здравеняк извозва Софка до заведенията по морето, където тя е на участия и след това я прибира. Двамата са се установили за през лятото в къщата на Гринго в Айтос, която е претърпяла основен ремонт.

Докато Тодор Давидов обитаваше пандиза, Софи Маринова реши да го изненада приятно и финансира мащабен ремонт на двуетажната му къща в Айтос. Нова изолация, паркет, мебели и изцяло обновени бани със златисти фаянсови плочки заварили Гринго при прибирането му от зандана.

Ремонтът е излязъл близо 30 000 лева на Софка, тя броила и около 20 бона покрай неволите на Тодор със закона.

„Платих на адвокат Марковски, дадох пари и за гаранцията му, всяка седмица носих в затвора колети с любимите ястия на Гринго. Няма да оставя на произвола на съдбата любимия си мъж“, горда е от себе си Софи Маринова.

Фолк звездата планира да задоволи и друг каприз на половинката си – да финансира есенна екскурзия до Германия. Гринго дълго време работеше в Немско като охранител в публични домове, а според мълвата е бил разследван от властите в Германия като част от организирана банда сводници, принуждавали силово млади момичета от България да проституират. Казват, че именно за да избегне полицейско преследване и арест Гринго се прибрал преди 2 години в България.

Сега мургавият здравеняк планира да изкара поне месец в Германия заедно със Софи Маринова и сина й Лоренцо. Продължителният престой на ромското трио в Германия ще излезе минимум 5000 евро – пари, които ще бъдат подсигурени изцяло от попфолк изпълнителката.

„Притесненията на Софи са свързани с характера на Гринго. Той е избухлив, освен това е пристрастен към хазарта и често залага в казина и на футболни мачове. Заради това Софка гледа да не го изпуска от очи – а го е оставила за няколко дни сам, а е профукал парите си в игралните зали и е натрупал комарджийски дългове“, одумват любимия на певицата във фолк средите, пише Уикенд.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати