Меню

Разцъкай

„Капките“ купонясват разделени след финала (галерия)


Коцето води тайфата на чалга клуб, Халваджиян черпи екипа в неговата „Библиотека“

Участниците и екипът на предаването „Като две капки вода“ се разделиха на два лагера и купонясваха в различни дискотеки в столицата, научи репортер на LifeOnline.bg.

Константин заведе Фънки и Златка на чалга в своя клуб в Студентски град, а от своя страна Маги Халваджиян, с роднините си, балета и екипа на предаването поливаха краят на шоуто в неговия бар в центъра на столицата.

Коцето се класира на трето място и поредната загуба най-вероятно го е подразнила.

След финала той уважи на бързо продуцента и екипа и отпрашил към дискотеката си, за да полее поражението си. Още на входа чалгарят и съдията Димитър Ковачев-Фънки, който цял сезон му даваше високи оценки, бяха посрещнати от оркестър. Двамата се включиха в кръшното изпълнение, като хванаха палките на перкусиите и затропаха по малките барабанчета.

Купонът се пренесе и вътре в заведението, където бяха подложени на буря от салфетки, а наздравиците се вдигаха една след друга. В компанията им се оказаха Русата Златка и фолкпевицата Бони. Из цялата дискотека обикаляше и Благо Джизъса. Бившият футболист дори се качи при диджея и изпя на микрофона сръбска песен, пише „България днес“.

След като обърна няколко чаши на екс, задръжките на Коцето паднаха и той започна да се закача със Златка.

При събирането за групова снимка той направи неприличен жест към нея, намекващ за кунилингус.

Плеймейтката, която беше без годеника си, не се смути от намека и продължи да се забавлява на сепарето.

И докато част от участниците в „Капките“ пиеха в чалготека, то екипът на предаването разпускаше в клуба на продуцента халваджиян в центъра на София. Балетът на шоуто направи голям купон, като се развихри на дансинга. Момчетата се въртяха на главите си, а момичета танцуваха предизвикателно край тях. Наздравиците също не липсваха, а свидетели разказват, че купонът е продължил до 6 ч. сутринта.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати