Меню

Избрани новини

Клюкарник

"Капките" жестоко обидиха Данчето Христова

Певицата заклейми изявата им като „простотия“

Естрадната легенда Йорданка Христова е бясна на имитаторското шоу „Като две капки вода“ заради шегата, която си направи предаването на неин гръб, пише Secret.bg.

В понеделник вечерта звездата бе част от журито в забавното шоу. Водещите Рачков и Зуека разиграха скеч, който извади от равновесие певицата.

Комиците показаха снимка на Фидел Кастро с надпис, уж написан от покойния кубински вожд, на който пише „Данче, чакам те на нашето място“.

Шегата хич не се понрави на Данчето, която приема намека за връзката й с бившия кубински лидер за неуместна. Усмивката й изведнъж замръзна.

„Простотия“, чуха зрителите в залата от устата на певицата.

Това не е първата недопустима гавра, която от „Капките“ си позволяват през този сезон.

Преди седмици те потъпкаха всичко свято с подигравка със здравето на сърдечно-болния Салвадор Собрал – победителя в миналогодишната Евровизия, пише „Уикенд“. 

В началото на месеца пък комиците се изгавриха и с набожността на Благо Джизъса.Коментари (1)

Артър Николаев Няма що. Обидчива, комунистическа жаба. Тя пък да не ходи, вече, да жутира и да не се бута, там, където не й е мястото, сред младите, а да си взима пенсията и да си върви в Куба, след като не разбира от хумор. Дразнеща бабичка, смотана и без това изказванията й са много тъпи и не на място и дразни младежта с присъствието си. Време е да се скрие от екрана.
27.04.2018 18:41 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати