Меню

Избрани новини

Риалити

С какво Рачков и Зуека изумиха така Хилда Казасян? (снимка)

Победил този понеделник е Иван Юруков

Още със старта си вчерашното десето издание на „Като две капки вода“ накара публиката в залата и зрителите пред екраните да се превиват от смях.

Най-изумена обаче беше реакцията на джаз певицата Хилда Казасян, която по традиция е в съдийския панел на формата.

Съдйстващата певица обели белтъци и се ококори като дете пред вълшебник след като на сцената водещите извадиха две малки камилски бебета, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Зуека и Рачков и камилите на цирка

Четириногите участници в скеча на Зуека и Рачков бяха представени като новите домашни любимци на продуцента, за които комиците трябва да се грижат докато шефа им се развява по екзотични почивки.

Сучещите камилчета са на 3 месеца и са част от програмата на цирк „Балкански“.

В понеделник като победител от шоуто излезе актьорът Иван Юруков (в образа на Шарл Азнавур), който с малко надмина Гери-Никол и нейната имитация на Адел.

Следващата седмица Златка Райкова ще бъде Фърги, Софи Маринова - Васил Найденов, Константин пак ще бъде жена - Бинка Добрева, Маргарита Хранова ще е Мадона. Славин пък ще имитира Марги Хранова, Борислав Захариев - Боби Турбото трябва да бъде като Леа Иванова, Гери-Никол ще бъде Елвис Пресли, а Иван Юруков - Милко Калайджиев.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати