Меню

Избрани новини

Звездите

Драма в детството! Любимката на Hell`s Kitchen Гичка зарязана от родителите си

Готвачката забременяла преди бала, и не ходила на от липса на пари

Битието на готвачката е не по-малко любопитно от нейното представяне в шоуто, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Самата Гичка признава, че е била принудена да се бори с живота още от 15-годишна възраст, пише Ретро.

Тогава родителите ѝ – ситничари (хлебари и баничари), взели тежкото решение да емигрират в чужбина, за да закрепят финансовото си положение. Тъй като бъдещата риалити звезда била още ученичка в гимназията и не се чувствала готова да смени средата си и да замине за Испания, останала у нас.

Налагало ѝ се да учи и работи на смени в производствен цех за тестени изделия едновременно, а освен че си изкарвала пари за джобни и храна, плащала и наема на квартирата си. Трудностите в живота ѝ изчезнали, когато срещнала своя съпруг, с когото били щастливо женени от вече 16 години.

Мълвата гласи, че мъжът на Гичка бил известен герой в ъндърграунда, но устатата готвачка нито потвърди, нито отрече пиперливата информация. По настояване на съпруга си участничката в Hell`s Kitchen не си позволявала да споменава публично дори името му, но с гордост разказвала, че най-хубавият подарък, който ѝ е правил, е тяхната 12-годишна дъщеря.

Красимирова редовно се хвалела, че щерка ѝ също се справяла добре в домакинството и умеела да прави превъзходни баници. Най-вероятно щяла да наследи най-предпочитаната професия в тяхното семейството, защото освен Гичка, нейните родители, както и свекърва ѝ също са готвачи.

В момента 30-годишната кулинарка от Костинброд била главна готвачка в училищен стол, но амбициите ѝ се простирали далеч отвъд малката кухня. Въпреки че Красимирова редовно къса нервите на водещия шеф Ангелов, както и на останалите претенденти за голямата награда, тя все пак притежавала завиден талант.

Трябвало обаче да наблегне на общата култура, защото мислела, че октоподите имат черупки и не умеела да транжира пиле въпреки дългогодишния си стаж, смятат продуцентите на предаването.

За съжаление според източници на LifeOnline.bg, Гичка няма да стигне до финалите на предаването.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати