Меню

Избрани новини

Риалити

Кресливата Марина от „Фермата“ се омъжи за италианец

Снимка: bTV

Франко е строителен предприемач с интереси в туризма

Помните ли Марина Сучкова, русата чеченка с пискливия глас, която се подвизаваше в риалити предаването „Фермата“? Е, разведената блондинка с двама сина отново мина под венчилото. На 20 април тя каза „да” на италианеца Франко.

Съдбата ги срещнала в интернет, където си говорили на италиански, тъй като тя го говори много добре. Франко поискал ръката на Марина, а на фаталния 13 април дошъл и годежа.

Сватбата се е състояла в Тетевен, а булката и младоженеца са били облечени в български национални носии. Риалити героинята носела скромен букет от маргарити, показа репортаж от венчавката, излъчен в „Преди обед” по bTV. За кумове на младоженците бяха избрани футболиста Алек и мама Галя, от предишния сезон на риалити предаването.Двете с чеченката са големи приятелки, а Галя организирала цялото тържество, покрай службата си в общината. Марина решила да се ожени на 20 април, защото това е рождения ден на по-големия й син.

Италианският съпруг е строителен предприемач с интереси в туризма. И за него, и за Марина това е втори брак. Франко се оженил за първи път, когато бил на 19 години, а булката му само на 13 години. След 25 години брак двамата се разделили.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати