Меню

Избрани новини

Риалити

Кресливата Марина от „Фермата“ се омъжи за италианец

Снимка: bTV

Франко е строителен предприемач с интереси в туризма

Помните ли Марина Сучкова, русата чеченка с пискливия глас, която се подвизаваше в риалити предаването „Фермата“? Е, разведената блондинка с двама сина отново мина под венчилото. На 20 април тя каза „да” на италианеца Франко.

Съдбата ги срещнала в интернет, където си говорили на италиански, тъй като тя го говори много добре. Франко поискал ръката на Марина, а на фаталния 13 април дошъл и годежа.

Сватбата се е състояла в Тетевен, а булката и младоженеца са били облечени в български национални носии. Риалити героинята носела скромен букет от маргарити, показа репортаж от венчавката, излъчен в „Преди обед” по bTV. За кумове на младоженците бяха избрани футболиста Алек и мама Галя, от предишния сезон на риалити предаването.Двете с чеченката са големи приятелки, а Галя организирала цялото тържество, покрай службата си в общината. Марина решила да се ожени на 20 април, защото това е рождения ден на по-големия й син.

Италианският съпруг е строителен предприемач с интереси в туризма. И за него, и за Марина това е втори брак. Франко се оженил за първи път, когато бил на 19 години, а булката му само на 13 години. След 25 години брак двамата се разделили.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза