Меню

Избрани новини

Риалити

Дъщерята на Коста Цонев отпадна от „Гласът на България“

Теодора Цонева приключи с участието си след като на вокалните двубои

Треньорката й в „Гласът на БългарияКамелия избра да продължи напред в състезанието с конкурентката й Мерлина.

Въпреки че още преди битката дъщерята на легендата Коста Цонев обясни, че има много опит и излиза да се забавлява, тя едва ли е очаквала, че краят на изявите й на сцената на музикално шоу номер 1 ще приключат още след първия кръг, пише ХотАрена.

Иван Лечев отбеляза, че Теодора е показала по-голямо самочувствие от Мерлина, но за Камелия се оказа по-важен фактът, че миньончето в шоуто не е спряло да се бори до края, въпреки този факт.

Отпадането не разочарова Теодора и тя обяви пред камерите, че не е била абсолютно убедена, че ще продължи напред след вокалните двубои. Затова и си тръгна с широка усмивка на лицето.

За разлика от кастингите, където беше подкрепена от майка си Анахид Тачева и племенницата си Деси Цонева, този път никоя от тях не присъства в бекстейджа. Там обаче я чакаше синът й Дейвид.

Припомнете си, че сестрата на телевизионния водещ Митко ЦоневТеодора Цонева направи опит за самоубийство през есента на 2017, след тежка депресия. С влизането си в музикалното състезания тя заяви, че е възвърнала желанието си за живот и голяма част от желанието й да се бори е благодарение на предаването.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати