Меню

Избрани новини

Риалити

Русо та русо! Златка издаде победителя в Hell`s Kitchen (снимка)

Спойлер се оказа кадър с последните оцелели при шеф Ангелов

Като истинска блондинка Златка Райкова развали удоволствието на зрителите и изненадата на продуцентите, като издаде в аванс финалистита в Кухнята на Ада от готварското риалити на NOVA - Hell`s Kitchen.

Силиконката, която обича да е център на внимание, сподели снимка, показваща я обградена от последните пет оцелели в надпреварата за 100 000 лева и възможност за работа в ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

На фото се виждат радостни успелите да се преборят със стреса от вечерните резервации на шоуто.

Това са готвачите от синия отбор - Дани Спартак, Филип, Мартин и представителките на червения тим – Светла и Нина.

По регламент, риалити форматът начело със световноизвестният с пиперливия си език шеф Рамзи Гордън стига кулминация с пет финалисти с черни пагони на куртките.

Според снимката споделена от Райкова, се вижда, че готвачите не са с обичайните си униформи в синьо и червено, а блестят именно със заветните черни пагони.

Златка Райкова издаде финалистите в Кухнята на Ада

Постъпката на Златка въобще не се понрави на феновете на шоуто:

„Махнете тази снимка! Прекалено голям спойлер е. А, ако е вярно, Иван преди Нина? Ужас!“ и „Сега да заведат дело за правата на предаването. Много тъпа постъпка от страна на Златка“, са част от коментарите в социалната мрежа.

Други пък изразиха разочарование, че най-колоритният участник в първия сезон на Hell`s Kitchen у нас, а именно Гичка не е стигнала до финалната права.

Междувременно готвачката в училищен стол в Костинброд разчувства редовия зрител с новината, че не е празнувала абитуриентския си бал, защото е родила месец по-рано и е нямала финансови възможности.

Шеф Ангелов даде заявка в ефир, че оттук нататък ще помага на жената, изпяла на ухо „Огън от любов в кухнята гори“ на Васил Найденов, да става все по-богата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати