Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мастършефката Божана се раздавала на групови оргии, захвърлила задръжките в Холандия

Готвачката правила секс с мъже от всички континенти… няма само ескимос в списъка

Победителката от третия сезон на „МастършефБожана Кацарова е не само една от най-изобретателните и талантливи млади готвачки у нас, но тя влиза и в списъка на една и от най-разкрепостените, пише ХотАрена.

Според „Таблоид“, червенокосата фурия си пада по груповия секс и е толкова неустоима в леглото, колкото са манджите й в чинията. 
Божанка може да е специалистка по традиционна българска кухня, но в интимния й живот няма нищо традиционно”, заяви младеж от компанията на мастършефката, свидетел на многобройните й похождения. – „Любимият й номер е да завлече двама-трима мъже накуп в леглото. Сама се хвали, че един не е в състояние да задоволи нагона й.” 

Кацарова се „отворила” на груповите изпълнения по време на дългогодишния си престой в Холандия. В безкрайно либералната Ниска земя, Божана се отракала до ексцентричност и твърдяла, че е правила секс с мъже от всички континенти, без Антарктида. Но ако й попаднел по-сносен ескимос, нямало да му прости, шегувала се самата палавница. 

Колеги на симпатягата от телевизионната кухня „24 Китчън” твърдят, че червенокосата дама вече е прекарала през леглото си половината технически персонал, който се грижи за предаването й.

Освен, че била фенка на тройките и четворките, Божана имала и остро влечение към фетишизма. Често се появявала в спалнята само по готварска престилка и точилка в ръка, а забавленията продължавали с часове.

Източник: ХотАрена Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати