Меню

Избрани новини

Риалити

Предизвестен е победителя в „Мастър шеф“

Снимка: бтв / Мастър шеф

Един от участниците се хвали, че е спечелил

Поредния сезон на кулинарното шоу на Би Ти Ви „Мастър шеф“ тепърва набира инерция, но вече си има победител, пише HotArena.

Интригата се върти около участника Цветомир Савчев от Враца, който сам се похвалил пред немалко свои приятели, че е спечелил третия сезон на риалити формата за готвачи.

Цецо е на 30 години и е роден във Враца, но живее в Испания от 14-годишен. Изявява талант и умения в няколко дейности – дресьор на змии е, дори на кастинга на „Мастър шеф“ се появи с влечуго на врата си. Има медали в спортната дисциплина джудо и е любител фотограф.Паралелно с тези интереси на Савчев върви и кулинарията. Запалва се по готвенето в Испания, а като негов модел за подражание е носителят на 3 звезди Мишлен шеф Феран Адриа.

Мастър шеф
Мечтата му е да отвори гастрономна къща и да готви предимно испанска кухня, тъй като тя му е любимата, макар да има афинитет и към рецепти от Италия и Азия.

Ако наистина той се окаже победителят в „Мастър шеф“, където не спира да бележи успехи, ще може да сбъдне желанието си много по-бързо, отколкото си е представял.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза