Меню

Избрани новини

Риалити

Любовни искри прелитат в „Кухнята на Ада“?

Ясен ли е вече победителят в шоуто?

Наблюдателни зрители на кулинарното риалити Hell’s Kitchen забелязаха малко по-специално отношение към един от участниците в предаването и сигнализираха репортер на LifeOnline.bg.

Въпреки, че в нажежената обстановка в Кухнята на Ада често се чуват крясъци, хвърчат чинии и остри думи, а понякога някой е "наритан" през вратата, феновете на предаването коментират, че младата готвачка Светла се ползва със снизхождението на шеф Виктор Ангелов.

Прави впечатление, че когато погледне миловидната 24-годишната Светлана Илиева каменното сърце на шефа омеква и забележките към усмихната по детски Светла са отправени с по-мек тон, а компромисите почти винаги са налице.

Дали всичко е просто игра, флирт или нещо повече никой не се наема да твърди, тъй като и двамата герои са семейни.

Светла е омъжена от близо 6 години, нейният съпруг е сервитьор. Той й подарил пръстен само седмица, след като двамата се запознали.

Красавицата от малка знаела какво ще работи. Тя завършила гимназия по туризъм и започнала работа като сервитьорка, после влязла в кухнята на столичния хотел Акорд, а днес се труди в  ресторант с френска кухня.

Шеф Виктор Ангелов е женен за своята детска любов. Чакал и копнял за нея точно 20 години. С Наталия се знаят от 12-13-годишни, живеели блок до блок. След като изкласили, Виктор решил да емигрира и заминал за Германия при леля си.

Прибрал се след няколко години, но любимата му жена вече имала съпруг. Омъжила се рано – на 19 години. Тогава той се зарекъл, че ще я чака, колкото е необходимо.

Години по-късно Наталия се развежда с първия си съпруг и двамата с Виктор се събират под един покрив. И са семейство вече осем години.

Горди родители са на три деца – малката Натали, Март и Ива – от първия брак на Наталия.

Най-големите Март и Ива са студенти в чужбина. 21-годишният Март учи мениджмънт по сигурността в Германия, а 19-годишната Ива следва хотелиерство и ресторантьорство в Холандия.

Най-малкият член на семейството – 6-годишната Натали, все още подбира мечтите, които един ден ще направи реалност. Баща й дава това име, сходно с това на майка й Наталия, още в първите минути от раждането й. Стоял зад вратата на родилното и слушал „най-силните крясъци на света”.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати