Меню

Избрани новини

Риалити

Любовни искри прелитат в „Кухнята на Ада“?

Ясен ли е вече победителят в шоуто?

Наблюдателни зрители на кулинарното риалити Hell’s Kitchen забелязаха малко по-специално отношение към един от участниците в предаването и сигнализираха репортер на LifeOnline.bg.

Въпреки, че в нажежената обстановка в Кухнята на Ада често се чуват крясъци, хвърчат чинии и остри думи, а понякога някой е "наритан" през вратата, феновете на предаването коментират, че младата готвачка Светла се ползва със снизхождението на шеф Виктор Ангелов.

Прави впечатление, че когато погледне миловидната 24-годишната Светлана Илиева каменното сърце на шефа омеква и забележките към усмихната по детски Светла са отправени с по-мек тон, а компромисите почти винаги са налице.

Дали всичко е просто игра, флирт или нещо повече никой не се наема да твърди, тъй като и двамата герои са семейни.

Светла е омъжена от близо 6 години, нейният съпруг е сервитьор. Той й подарил пръстен само седмица, след като двамата се запознали.

Красавицата от малка знаела какво ще работи. Тя завършила гимназия по туризъм и започнала работа като сервитьорка, после влязла в кухнята на столичния хотел Акорд, а днес се труди в  ресторант с френска кухня.

Шеф Виктор Ангелов е женен за своята детска любов. Чакал и копнял за нея точно 20 години. С Наталия се знаят от 12-13-годишни, живеели блок до блок. След като изкласили, Виктор решил да емигрира и заминал за Германия при леля си.

Прибрал се след няколко години, но любимата му жена вече имала съпруг. Омъжила се рано – на 19 години. Тогава той се зарекъл, че ще я чака, колкото е необходимо.

Години по-късно Наталия се развежда с първия си съпруг и двамата с Виктор се събират под един покрив. И са семейство вече осем години.

Горди родители са на три деца – малката Натали, Март и Ива – от първия брак на Наталия.

Най-големите Март и Ива са студенти в чужбина. 21-годишният Март учи мениджмънт по сигурността в Германия, а 19-годишната Ива следва хотелиерство и ресторантьорство в Холандия.

Най-малкият член на семейството – 6-годишната Натали, все още подбира мечтите, които един ден ще направи реалност. Баща й дава това име, сходно с това на майка й Наталия, още в първите минути от раждането й. Стоял зад вратата на родилното и слушал „най-силните крясъци на света”.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати