Меню

Избрани новини

Звездите

Нова Фейсбук измама! Радина Кърджилова и Софи Маринова опарени от схемата

Актрисата и фолк певицата се оплакаха от злоупотреби с имената им

Актрисата Радина Кърджилова се оказа поредната звезда, чийто образ се ползва за измами, пише HotArena.

Звездата се оплака, че е въвлечена в измамна схема - от нейно име през социалните мрежи се събират пари за мнима благотворителност.

Аз нямам Фейсбук от много години. Моля ви, не вярвайте на хора, които се представят за мен и искат пари за благотворителност. Записвам това видео, защото от много време насам ми се обаждат хора, мои приятели, които са излъгани”, коментира актрисата в клипче, което качи в социалната мрежа—Инстаграм.

От началото на годината Радина поддържа собствен блог, в който информира феновете за ежедневието и най-вече за предизвикателството да бъде майка.

Друга звезда, която се оплака от злоупотреба с нейното име наскоро е Софи Маринова.

Зложелател с фалшив нейн профил пишел на познатите й в това число искал пари и от рапъра 100 кила, научи репортер на LifeOnline.bg.

Измамникът, който се представя за Софи Маринова, търси пари и телефони от нейно име в социалните мрежи. Фолк иконата не разполага с лични профили във Фейсбук и Инстаграм, но няколко такива са се появили напоследък, а зад тях стои неизвестно лице.

Аз нямам профил, но изведнъж се появиха 20-30 фалшиви Фейсбуци, Инстаграм. Човекът звъни на колеги и приятели и иска пари и телефони, все едно за мен, като казва, че съм много заета с Капките.“, разказа Софи пред „Господари на ефира“.

Лицето се е свързало с колегите на Софка - Галена, Джордан и рапърът 100 Кила, които й звъннали да я предупредят. Познат на певицата е движил неин профил във Фейсбук, но тя не вярва той да стои зад неприятната ситуация.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза