Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Медицински феномен! Родена задушена, паднала на главата си, но все още жива!

Ето ги невероятните истории на шивачката от Раковски

Че смъртта искала Мегз още от утробата на майка й стана ясно от последното й нарочно интервю при Венета Райкова.

Последния опит да вдигне шум около себе си беше неуспешен, и тя си уреди второ гостуване в рейнтиговото шоу на bTV, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Този път Каканашева беше отработила всички подробности, така че да привлече медиен интерес, а и за да се навие на повторно интервю, Венета поискала гаранции, че шивачката ще направи нечувани досега самопризнания.

Дребосъчето от Раковски беше репетирало всеки детайл, от цивренето до феноменалните „разкрития“ за това, че е благословена от върховна сила.

Телевизионната хиена заби най-пикантния въпрос още в началото и не спря да тормози търговката с китайски стоки да признае връзката си с Демир Доган.

Каканашева извади сълзливото си оръжие, и почна да увърта хлипайки, че това било приключена история за нея. Като нито призна, нито отрече, дали е имала връзка със сина на Ахмед Доган.

Темата за крупния инвеститор, който й е дал пари за да започне бизнеса си пък Миглена подмина, сякаш въобще не е чула въпроса. Въпреки настоятелното питане на Венета Райкова, уви - ясен отговор не бе даден.

Всъщност ако може да се съди от езика на тялото й, и невербалното й поведение, гостенката на Венета сипеше лъжа след лъжа за отношенията си с мъжете, от къде идват парите й и други подробности.

В повечето случаи тя не гледаше интервюиращата, а очите й постоянно се изкривяваха в нагоре в ляво, което е доказан признак за произнасяне на лъжа.  

Ето този поглед е признак за лъжа, твърдят специалисти по невербално поведение

"Да, той [Демир] е част от моето минало... Сега се старая да живея по-пълноценен живот", многозначително заяви в "Папараци" Миглена Каканашева.

Тя каза също, че Демир не е и най-големият и състоятелен мъж присъствал в живота й и намекна, че дължи успехите си не само заради финансовия гръб, който е имала.

"Само аз знам колко много ми костваше да има тези неща. Затова, когато някой ми заяви, че ми е подарено това, което съм направила - адски ме боли", с треперещ глас смотолеви Мегито.

"Затова темата с Демир и отношенията ни е болезнена за мен. Тя ме осакатява...", и продължава да се прави на желана:

„Имала съм и по-богати и влиятелни мъже, когато имаш много предложения имаш и възможност да избираш“, с което Миглена всъщност призна, че не любовта а парите и влиянието са качествата, по който подбира любовниците си и слуховете за аферата й с известен подземен бос.

С двузначните, мъгляви и недовършени отговори, Фантома на Биг Брадър пак остави на медиите да гадаят и да смучат пръсти в материалите си, захлупвайки отново главата си с хартиена торба, както й бе отредено в риалити шоуто преди време.

Фантома от Къщата на Биг Брадър

След като не успя да предизвика съжаление с неискрените си сълзи нито у водещата нито у зрителите, Мегс реши, че трябва да ги разсмее с небивалиците за своето детство.

От разказа й става ясно, че тя е истински медицински и метафизичен феномен, комуто е предначертано да измами смъртта, да бъде единствен и да постигне велики дела.

Тя била толкова силна, че многократно надвивала оная с косата, родила се задушена (тя и сега има проблеми с дишането нос-уста), падала на главата си от кола, истинска малка каскадьорка.

Не стига това, ами смъртта се опитала да я откопчи от лапите на живота подпалвайки плевня, в която малката Меги си играела, но чудо я спасило.

За гвоздей на програмата си в самопровъзгласяването за Избраната да спаси света, шивачката вкара във филма пророчицата Ванга, която казала че е дете с изключителна сила.

Пристрастената към публични и социални изяви егоцентричка реши, че ще го дава обвързана и обяви, че има нов мъж в живота й, но не пожела да сподели името му.

Връзката им била от скоро (три месеца) и не е много сигурна какво ще излезе, за да "бие барабана".

Венета Райкова се опита да отскубне името на любовника.

"Аз знам с кого си сега, но искам ти да ми кажеш неговото име!", опита се да изпъкне с клюкарските си познания Райкова.

Фалшивия гостенка обаче с неохота опроверга предположенията й, че става въпрос за рапъра Искрата, надявайки се все пак медиите да свържат две и две.

"С него сме много близки приятели, но не ми е гадже", неуверено заяви тя.Коментари (3)

Симона Ужас.. не че съм й фенка, но тази статия е покъртителна.. доста боклучава журналистика
02.05.2018 11:08 / Отговор
Не съм й фенка Хич не си и фенка, ха, само лизачка
15.05.2018 11:49
NorbetCal елитни 4G прокси
06.02.2022 00:14 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати