Меню

Избрани новини

Риалити

Венета Райкова разрева Каканашева по време на интервю

Водещата разпитва шивачката за връзките й с влиятелни мъже

Миглена Каканашева е заснела интервю с Венета Райкова и то ще бъде излъчено тази неделя в нейното предаване. Анонс за предстоящото в „Папараци“ бе публикуван на сайта на bTV.

Нетипичното е, че авторекламата не съдържа видеокадри, а само снимка на амбициозното миньонче, пише ХотАрена.

Според изданието, от достоверни източници от самата телевизия излезе информация, че причината за това е, че Каканашева буквално се е сринала пред очите на Венета.

Горещата водеща натиснала сериозно Мегито по темата за мъжа, който стой зад бизнеса й и красавицата избухнала в горчиви сълзи. Също се шушука, че имало изрична забрана да се показват кадри преди излъчването на предаването в неделя, защото както знаем шивачката от Раковски и преди е спирала интервюта и прави огромни драми, когато са замесени информация и хора, които пази в тайна.

Известната с изявите си в социалните мрежи шивачка сподели преди два дни своите притеснения в инстаграм, че е била гост в едно предаване и много се е изложила.

Влудената на тема последователи Каканашева е видимо притеснена, че може да загуби голям брой от феновете си. Тя дори стига до там да се извинява и оправдава пред тях: “страхувам се да не спрете да ме харесвате и да не се откажете от мен като го гледате”.

Хора от екипа на Венета шушукат, че този път водещата не е оставила Мегито да се изплъзне с хлъзгав и хитър отговор както при миналото й гостуване, и най-после ще извади на яве истината за мъжа в живота й. 

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати