Меню

Избрани новини

Клюкарник

Юки си купи кола с парите на Венета Райкова

Водещият на новините изчистил дълговете си

Новата година започва за водещия на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев с пълен джоб. Новинарят е получил месец преди новогодишните празници сумата от 30 000 лв. от водещата на „Папараци” Венета Райкова, пише HotArena. 

Съдебният изпълнител, който бе наложил запор върху апартамента на водещата в столичния квартал „Изток”, вече е вдигнал възбраната, показа справка в имотния регистър. Точно преди година Венета изненадващо научила, че единственото й жилище е запорирано, както и банковите й сметки. Поводът бе интервю на Райкова в предаването „Горещо” по Нова телевизия, с бившата жена на Юксел – оперната певица Бонка Георгиева-Ласло преди 6 години.

По време на гостуването си бившата г-жа Кадриева разказала за проблемите си с Юксел. Недоволен от чутото, водещият завел дело срещу Венета, която само задавала въпросите, а не срещу нейния продуцент или Нова телевизия. 

Дни преди да бъде излъчен скандалния епизод Кадриев телефонирал на водещата и се помолил да го спрат. Райкова предложила и неговата гледна точка да бъде чута, но в някое от следващите предавания. Това разгневило самолюбивия телевизионер и затова пуснал искова молба в съда. Първоначалната сума, на която оценил моралните вреди от изповедта на бившата си жена пред цяла България, била за около 15 000 лв. С лихвите 5 години след старта на съдебната битка, сумата набъбнала двойно. 
Венета - Юксел
За да се застрахова, че ще получи 30-те хилядарки, Юксел се обърнал към съдебен изпълнител, който направил запор на недвижимото имущество на водещата, включително и на банковите й сметки. В продължение на една година новинарят чакал да получи присъдената сума. Щом видял, че е преведена, той побързал да върне всичките си дългове, купил си и нова кола. 

Райкова не скри огорчението си от факта, че никой не застана зад гърба й, а се наложи сама да изплаща дълга си с пари от семейния си бюджет. Според запознати, именно това обтегнало отношенията й със съпруга й Тихомир и краха на брака им. Дни преди коледните празници на 2016 г. Венета получила Покана за доброволно изпълнение, с което била уведомена за запорите, направени след като Кадриев спечелил на втора инстанция съдебното дело срещу нея. На първа съдът оправдал водещата.

Източник: ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати