Меню

Избрани новини

Клюкарник

36 годишната Ивайла Бакалова минава под венчилото

Кой късметлия ще вземе красивата варненка?

Мис България 2001 Ивайла Бакалова стяга сватба с 14 години по-възрастният от нея ресторантьор Веселин Денков, известен с прякора Веско Брадата, пише HotArena.

Напоследък Ивайла прекарва повече време в България, зарязвайки бизнеса си с недвижими имоти в Дубай. Оказа се, че причината е бъдещата сватба с Брадата, собственик на един от най-известните ресторанти в София. В момента освен заведения за хранене, милионерът разполагал с апартаменти в Дубай, на една ръка разстояние от хотела „Бурж ал Араб“, който краси всички картички и пейзажи на емирството.

Говори се, че връзката им датира от 2016-а, когато двамата бяха в Сен Тропе с приятели. Година след това дори се появиха съмнения, че миската е бременна. Съдейки по актуалните й снимки обаче, това са по-скоро безпочвени слухове. Така или иначе в момента двамата смятали да скрепят любовта си с подпис.

Говори се, че Ивайла ще заложи на рокля на роден дизайнер, а двойката ще ползва услугите на сватбената агенция, организирала тържеството на Николета Лозанова и Божинов, пише „Уикенд“.

Припомнете си, че миналата седмица Веселин Денков отбеляза своя юбилей с тридневни празненства, за които LifeOnline.bg ви информира подробно.

Ивайла Бакалова има дъщеря Рая от връзката си с крупния бизнесмен Румен Гайтански - Вълка.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза