Меню

Избрани новини

Звездите

Рая на Ивайла и Вълка разцъфна като пролетно цвете (снимки)

Само на 14, но вече надмина майка си по красота

Дъщерята на „Мис България – Вселена 2001“ Ивайла Бакалова и бизнесмена Румен Гайтански – Вълка е станала истинска красавица, пише „Галерия“.

14-годишната Рая не просто е наследила хубостта от майка си, ами дори я е надминала. „Прилича повече на баща си по характер, но на външен вид е одрала кожата на Ивайла. Телосложението й също е като на майка й и нищо чудно да тръгне по нейните стъпки. Вече има интерес към нея от модните агенции“, споделят близки до семейството.

От няколко години насам Ивайла и Рая живеят в Дубай. Тийнейджърката бе записана в едно от най-елитните училища в Емиратите, където съученици са й все деца на милионери. Въпреки това, Рая предпочита България и винаги празнува рождените си дни у нас заради приятелите си.

Припомняме, че след кратка афера с Румен Гайтански, Бакалова му роди дъщеричка. Връзката им не просъществува дълго, тъй като бившият боклукчийски бос се влюби в друга манекенка, от която също има дъщеря. Рая обаче никога не е била лишавана от нищо, като според слуховете Вълка плаща 5-цифрена месечна сума за издръжката на детето.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати