Меню

Избрани новини

Звездите

След сватбата принц Хари ще заведе годеницата си на това екзотично място (снимки)

Младоженците се отправят на романтичен меден месец

Веднага след сватбата другия месец (събитието ще бъде на 19 май) принц Хари и Меган Маркъл заминават за Намибия. Там младоженците ще прекарат медения си месец, поне според най-новите информации. Те ще отседнат в малка вила, която струва 500 паунда на нощ. Луксозната вила се намира в долината Хоаниб Кале в Каоколанд.

Гостите в нея имат възможност да прекарат деня си сред носорози, слонове и жирафи. Вилата предлага спиращи дъха гледки към околния пейзаж.

Според източниците, миналата седмица Хари се е обърнал към луксозната ловна компания Natural Selection, за да организира романтичното му сватбено пътешествие в югозападна Африка.

Хижата разполага с едва шест стаи, в които влизат семейно бунгало и палатка. Друга възможна дестинация за медения месец на двойката е къмпинг в Ботсуана, където Хари заведе Меган в началото на връзката им.

В Намибия, която е едно от най-слабо населените места в света, се намират най-високите пясъчни дюни на планетата, най-дълбокият каньон в Африка и 50-хилядното племе химба.

източник / Блиц

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза