Меню

Избрани новини

Звездите

Икономът на Лейди Ди проговори за анорексията и нещастния живот с принц Чарлз

Кога е започнала анорексията и как е приключила любовта със съпруга й

Бившият иконом на принцеса Даяна Пол Барел, на когото тя доверяваше всички свои тайни, разказа нови факти за нещастния й живот с принц Чарлз.

Барел, който напусна службата в кралския двор преди няколко години, участва в телевизионното предаване "Аз съм знаменитост", където също споделя откровения за живота на бившите си работодатели. 

Тогава той разказа за причините за анорексията на Даяна. Според него болестта започва, когато родителите на Даяна Спенсър се развеждат. Тя е на 8 години по това време. В продължение на много години Лейди Ди не можела да установи отношения с майка си, която оставила децата си под грижите на баща им.

В скорошното си гостуване Барел разказа и за още един неприятен инцидент в живота на херцогинята на Уелс. Според бившия иконом, в деня, когато се е родило второто дете на Даяна и Чарлз Принц Хари, съпругът на принцесата много я наранил.

Чарлз не присъствал при раждането, само за кратко отишъл да посети жена си и новородения си син. Тогава, отивайки до детското креватче, той казал: "Рижав, мисля, че това са гените на Спенсър"

На въпроса на Ди, дали е щастлив, принцът отговаря, че е доволен, тъй като сега има резервен наследник. Същата вечер, когато принцесата разказала това на Барел, Чарлз се облякъл елегантно и казал на жена си:

"Е, моята работа тук свърши, сега мога да отида на театър с Камила". И тогава Даяна осъзнала, че с бракът й е свършено.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза