Меню

Избрани новини

Звездите

Синовете на Даяна разказват за майка си в нов документален филм

Лентата изследва седмицата след смъртта на принцесата

Синове на британската принцеса Даяна ще разкажат за майкаси в нов документален филм, съобщава Entertainment Weekly. Принцовете Уилям и Хари участват във филм на NBC.

Премиерата на двучасовата документална лента "Даяна, 7 дни" ще се състои на 1 септември. Филмът изследва седмицата, след смъртта на принцесата и погребението й.

Коледна картичка

Уилям и Хари споделят първата си реакция след новината за смъртта на Даяна и лични спомени за майка си, и за това какво е означавала за тях тогава и сега.

Във филма участват още бившия британски премиер Тони Блеър, братът на принцесата Чарлз Спенсър и сестра й Сара Маккоркодейл.

По-рано бе съобщено, че по каналът HBO ще се излъчи документалния филм "Даяна, нашата майка: Нейният живот и наследство". Лентата бе спряна със заповед на  принцовете Уилям и Хари.

Британският Channel 4 и NatGeo пък излъчиха документалният филм "Диана: Нейната история, с нейните думи", който предизвика у зрителите смесена реакция.

На 31 август се навършват 20 години от трагичния инцидент, в който загинаха принцесата и нейният приятел Доди Алфайед. Тя бе погребана седмица по-късно на 6 септември.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза