Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бягство! Икономката на Уилям и Кейт напусна, какво се случва?

Снимка: Instagram

Преди това тя е работила за престолонаследника на Норвегия

Наскоро в британската преса се появи информация, че 35-годишната Седи Райс, камериерка на принц Уилям и Кейт Мидълтън, е решила да подаде оставка. Според вестник The Sun, на тази стъпка икономката се решила, след като нейните работодатели станали прекалено взискателни.

В продължение на две години, Седи е работила в имението на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Норфолк. Нейните отговорности включват чистене, пране, закупуване на хранителни стоки, а от време на време и дори да готви за семейството. Съобщава се, че за всичко, което тя правела получавала много солидно финансово възнаграждение - 35 хиляди паунда на година (около 80 хиляди лева).

Седи Райс

"Седи е много трудолюбив човек, но дори и за нея изискванията станаха твърде високи. Те искаха тя да започне работа и в двореца Кенсингтън, и увеличаваха постоянно броя на задачите й.

Благодарение на работата си тя не можеше да води нормален живот. Тя вече е подал оставка и нищо не може да повлияе на решението си. Те губят." - заяви пред репортери източник, близък до обкръжението на кралското семейство.

Седи Райс започва работа за семейството през 2015, след като Кейт я подмамила от престолонаследника на Норвегия принц Хаакон и съпругата му Мете-Марит. Преди това е работила в Бъкингамския дворец.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати