Меню

Избрани новини

Звездите

Меган и Хари избраха сватбената си торта (снимки)

Плюс още подробности около сватбата

Принц Хари и неговата годеница Меган Маркъл избраха сладкаря, която трябва да направи тортата за тяхната сватба. Изборът е в полза на известната лондонска майсторка на сладкишите Клер Птак, собственик на сладкарница Violet в западeн Лондон, научи репортер на LifeOnline.bg.

За сватбата си кралската двойка е поръчала на Клер торта с крем от лимон и бъз. Тя ще бъде украсена със сметанов крем и свежи цветя. В съобщението на двореца Кенсингтън се казва, че г-жа Птак ще изпече торта, която ще се различава "с ярък пролетен вкус".

 

Peonies coming soon...

Публикация, споделена от Violet By Claire Ptak (@violetcakeslondon) наМар 27, 2018 в 12:44 PDT

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл е насрочена за края на пролетта - на 19 май.

Клер Птак, която е израснала в Калифорния, предпочита органичните и сезонни съставки при печенето.

В изявлението на двореца Кенсингтън се казва още, че принц Хари и Меган Маркъл нетърпеливо чакат момента, в който могат да почерпят гостите си с тази торта.

„Нямам думи, толкова се радвам, че принц Хари и мис Маркъл ме помолиха да направя сватбения им кейк“, каза Клер Птак.

"Още по-вълнуващо е, защото знам, че те [принц Хари и Меган Маркъл] се придържат като мен към определени възгледи за произхода на продуктите, екологично производството и използването на сезонни продукти. И най-важното, нашите мненията за вкуса съвпадат ", отбелязва Клер Птак.

Меган Маркъл, която имаше собствен блог за здравословен начин на живот, The Tig, е правила преди интервю с Клер Птак за своя сайт. След годежа с принц Хари Меган, Маркъл закри своя блог.

Клер Птак е ученичка на известния американски ресторантьор и готвач Алис Уотърс. Работила е известно време в ресторанта Chez Panisse в Бъркли, Калифорния.

По-късно тя се премества в Лондон и през 2010 г. открива пекарната си, където продава органични сладкиши.

Както вече LifeOnline.bg съобщи сватбата на принц Хари и бившата актриса Меган Маркъл ще се състои в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор по обяд на 19 май. В същия параклис принц Хари е бил кръстен през декември 1984 г.

В 13:00 младоженците ще преминат през Уиндзор в карета.

Принц Хари и неговата годеница Меган Маркъл поканиха на територията на замъка Уиндзор повече от хиляда обикновени британци за своята сватба,.

Сред поканените гости са служители на различни благотворителни организации, ученици, служители в кралския двор, както и жители на Уиндзор, град в окръг Бъркшир, където се намира замъка Уиндзор.

Общо за сватбата, която ще се проведе на 19 май, са поканени 2640 души. Според пресслужбата на двореца Кенсингтън, всички гости могат да наблюдават пристигането на младоженците и тяхното отпътуване.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза