Меню

Избрани новини

Риалити

Звездно семейство богаташи влиза в Биг Брадър

Двойката се запозна в друг риалити формат

Собственикът на нощни барове Петко Димитров и съпругата му Яна влизат в новия сезон на „Биг Брадър“ този септември, става ясно от сигурни източници, съобщава Secret.bg.

Кръчмарят и хореографката са приели да участват срещу баснословна сума и куп изисквания към продуцентите.

Двамата вече са уговорили и кой да гледа двете им деца – Доменик и Ян. Запознати не изключват вероятността с тях да влезе и известният певец и актьор Орлин Павлов – бивше гадже на Яна, пише „Галерия“.

Присъствието му във „Биг Брадър“ би оформило интригуващ сценарии заради миналото му с танцьорката. Известно е, че Яна остави Павлов именно заради пламенната любов между нея и Петко по време на „Денсинг Старс“.

Орлин дълго време не можа да я прежали и таеше надежди с ресторантьора да се разделят. Само няколко месеца по-късно хореографката го попари с новината за сватба и оттогава Орлин не е имал сериозна връзка. В актьорските среди се говори, че 5 години по-късно той все още обичал Яна.

Орлин Павлов вече е побеждавал в във Вип сезон на Брадъра, така че ако той влезе, най-вероятно това ще бъде в All Stars продължението, припомня LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати