Меню

Избрани новини

Музика

Ето песента, която Цеца не изпя с Азис (видео)

Васко смени сръбкинята с Цветана Манева като вдъхновение

Азис представи своя най-нов проект от ефира на „Преди Обед“, от който направи премиера на своя клип и песен „Позна ли ме?“.

Именно това е парчето, което костинбродския изпълнител трябваше да запише като дует със сръбската легенда Цеца Величкович, за който първо съобщи LifeOnline.bg.

В интервюто си с Георги Тошев, Азис не говори за пропадналия проект и причините поради които вдовицата на Аркан е отрязала нашенеца в последния етап от производството на песента.

Васил Боянов обаче хитро е заменил любимката на бивша Югославия с актрисата Цветана Манева.

Освен нея в клипа участие взема и близката приятелка на изпълнителя –„ Мис България 2001“ Ивайла Бакалова и куче с ампутирани крайници.

Пред Георги Тошев ромският певец разказа, че няма ясен спомен за срещата си с Манева и как я е убедил да се включи в проекта му.

Ромът се обадил фона на Манева и я помолил да й разкаже за проекта, в който пропагандира положително отношение към различните хора. Актрисата се съгласила да се снима, защото според Азис има огромно сърце.

Прд камерата на „Преди обед“ той се разкая за скъпарските клипове със скъпи коли, хеликоптери, яхти и чисто голи жени. Сега осъзнавал, че е демонстрирал пошлост, която принизява зрителите.

Той нарече тези клипове демоде, старомодни и обидни за публиката.

Освен заради своята различна сексуалност ромът си призна, че има чувство за малоценност заради цвета на кожата си и продължава да страда, че е циганин.

Тази жажда да бъдем това, което не сме, ме съсипва“, споделя Боянов по повод образите и лицата в новото си видео.

Сега ромският бард "удря" рамо на малцинствата с надежда да направи света по-добър, в това число влизат хомосексуалните, инвалидите, всички различни, дори и тези с наднорменно тегло, какъвто до скоро беше самият той.

В интервюто прави впечатление, че освен имиджа си, Азис е променил поведението и изказа си.

От разгонения пищящ гей с дежурно „Къде си ма парцал?“ няма и следа. Сега той се старае да се представи като одухотворен, набожен, себераздаващ се, та чак свенлив циганин, кояйто уж е поумнял и разкаял се за греховете си.

Друг интерес факт наблюдаван по време на разговора е, че музикантът подбираше думите си много внимателно, но вкарваше и английски "лафове", подобно на завърнал се у на емигрант.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати