Меню

Избрани новини

Клюкарник

Първо в LifeOnline! Цеца отряза Азис за дует след скандал! Защо ромския славей крие съвместна песен с Йелена Карлеуша? (видео)

Ражнатович и Карлеуша са във вечна война и не пропускат шанс да си разменят пиперливи забележки

Азис дълго време се подготвя за дует със своя сръбски идол Цеца Величкович, песента е готова, Васко даже записал своите партии и организирал снимките, когато всичко затихва, Цеца спира да му вдига телефона, а Азис осъзнава, че най-големия му блян се изплъзва между пръстите му като пясък от Сен Тропе.

Оказва се, че въпреки първоначалния си ентусиазъм, сръбската икона е решила да накаже Васко, научи репортер на LifeOnline.bg.

Вдовицата на Аркан така и не преглътнала факта, че костинбродчанина е „ударил“ рамо на най-омразната й колежка – Йелена Карлеуша. Той участва в песен на модерната сръбска звезда наречена „Оставям те“.

Парчето има заснета телевизионна екранизация, в която нашенеца участва само на видео стена. Клипът е натрупал порядъчна популярност в YouTube канала на сръбската звезда.

Интересен факт, че прочутият със „скромността си“ Азис, въобще не споменава песента, нито я популяризира в пространството, напротив, държи се все едно я няма, очевидно в опит да омилостиви голямата звезда.

Че Цеца и Йелена се недолюбват е всеизвестен факт, още миналата година се появиха слухове, че участието на Азис в песента на Карлеуша е вбесило кралицата на сръбския фолк.

Карлеуша веднага бе потърсена за коментар, писа тогава Блиц. Съпругата на сръбския футболен национал Душко Тошич, който играе в Бешикташ и беше избран за най-добрия защитник в турското първенство за 2017 г., отдавна враждува с Цеца и не пропуска случай да я заяде за нещо.

"Това е безполезно. Всичко, което прави, е безплатна реклама. Азис със сигурност няма да й помогне", заяви 39-годишната Йелена, след като бе попитана дали песента на Цеца с Азис ще стане по-голям хит от нейната "Оставям те".

Цеца преглътнала обидата и склонила след хиляди молби и увещания за прошка, но след това размислила и решила, че жертвата не си заслужава.

Така песента си остава за Азис, а той вече е заснел самостоятелен клип и скоро ще я презентира на аудиторията.

Дуета с Йелена Карлеуша е прегледан над 32 милиона пъти за една година и има стотици хиляди харесвания.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати