Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гала проговори за промените в „На Кафе“, но премълча за изчезването на Стефан

Какво се случва в Нова телевизия?

Преди старта на новия сезон на предаването „На кафе“ по Нова телевизия водещата Гала разкри пред сутрешния блок на телевизията какви изненади са подготвили с екипа й за феновете.

 „Тръгваме с половин час повече. Вече ще бъдем от 09:30 до 12:00 часа – разкри Гала. -  С много нови лица, рубрики. Много хора пожелаха да ми седнат на стола. Това бе закачка, провокация.

Това са лица, които ще са в първата част на предаването – Ева Веселинов от „Господарите“, едно младо момиче, Августин Господинов писателя, Криси Патрашкова.

Те ще правят нещо забавно – новини, които ще пускат за популярни хора. Те ще казват неща за първи път. Ще опитваме да предизвикваме хората да се включват с коментари.

Решихме тази година да сме само позитивни. Тези два часа и половина да са бягство от всичко негативно.

Продължавам да се вълнувам много преди всеки ефир. Повечето, които ми гостуват са приятели. Сега би требвало да съм по-спокойна, но не е така. Това е хубаво, защото означава, че още ме вълнува. Спре ли да ме вълнува, нещата си отиват.

Първите ми гости ще са Мария Игнатова и Димитър Рачков, които от новия сезон на „Господари на ефира“ ще са двойка за първи път в ефир след 7 години“.

Гала разказа и за това как е прекарала лятото, но не спомена къде изчезна мъжът й Стефан и защо няма е да е в ефир. Както вече се разчу, той влиза във "ВИП брадър", припомня ПИК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза