Меню

Избрани новини

Риалити

Генерални промени в NOVA! Свалят „Часът на Милен Цветков“ от ефир! Какво ще стане с Гала?

От септември предаванията се завръщат с нови концепции

„В късния часови пояс, на мястото на „Часът на Милен Цветков“, телевизионния лидер NOVA ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията“.

С това официално съобщение, разпратено до журналистите, медията съобщи преди малко, че сваля едно от знаковите си лица през септември, съобщава HotNews.bg.

В момента всички предавания, с изключения на новините са в отпуск, но от NOVA обещават сериозни промени в част от тях.

Елза Парини

Освен свалянето от ефир на „Часът на Милен Цветков“, от телевизията анонсираха и други важни промени, които засягат основно Гала.

Според официалното съобщение - „Лайфстайл предаването „На кафе“ също се завръща в ефир през септември – с обновено студио, нова визия и изцяло променена концепция, в която акцент ще са най-известните личности от България и света.

Продуцентите обещават сутрешните часове по NOVA да са зона на положителните емоции, а основната цел на предаването ще е забавлението на зрителите.

Позитивното настроение ще допълват живите репортажи от различни точки на страната и атрактивни нови лица, които ще обсъждат темите на деня с усмивка и без да прекрачват границите на добрия вкус.“

Припомняме, че от месеци в публичното пространство се спекулира, че Гала ще се раздели със стола си на водеща, а намекът за нови лица в съобщението е повече от очевиден.

„През новия сезон сутрешните предавания на NOVA „Здравей България“ и „Събуди се“ ще бъдат с обновени визия и рубрики.

Журналистическите екипи ще информират за актуалните теми, но ще предложат и нови разследвания, както и формати, свързани с малко известни исторически факти, с демографската криза, както и с политическите и социални трусове в Европа преди изборите за Европейски парламент догодина“, гласи още официалното съобщение на медията.

Източник: HotNews.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати