Меню

Избрани новини

Пикантерии

Само по прашки! Марио от „София Ден и Нощ“ въртял голо дупе за 20 лева бакшиш

Сладникавият му бейби фейс възбуждал майчинския инстинкт у клиентелата

Адриан Зурков, станал популярен като бармана Марио в нискобюджетния тийн сериал „София ден и нощ”, е изкарвал прехраната си като еротичен танцьор, научи репортер на LifeOnline.bg.

Когато преди десетина години провинциалистът попаднал в София, в търсене на средства и богата любовница, която да го издтржа, се хванал да се подвизава като стриптийзьор.

Така той обикалял дамски партита, момински купони и частни сбирки, където въртял стегнатото си дупе само по прашки.

Коронният му номер обаче бил да свали и тях, прикривайки срамотиите си само с шепата си, разказват тогавашни бохемки.

Според разпространената информация тогава той взимал 120 лева, но тогавашните му колеги си спомнят, че хонорарите на „прашковците“, както ги наричали по това време, варирали между 20-50 лева.

Така блондинът се събличал на момински партита за жълти стотинки и разчитал на бакшиша и благоволението на настървените застаряващи каки... 

Преди време го питаха в някакво интервю дали наистина е бил еротичен танцьор и той отрече. Това ме възмути - лично аз съм му завирала 20 лева в прашките, танцуваше ни за един 8 декември”, разкрива столичанката Ивета, пише "Уикенд".

В момента освен със символичния хонорар от сериала Зурков се издържа и като фитнес инструктор, като повечето безработни мусколяги в страната.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза