Меню

Избрани новини

Риалити

Готиния Дидо и жена му емигрират разочаровани от NOVA

Веселинов се почувствал неоценен в национални оператор

Журналистът Деян Веселинов окончателно скъса с телевизионния канал НОВА , след като миналата година бе понижен от водещ на сутрешния блок „Събуди се” в обикновен репортер, пише HotArena. Тогава в стола му седна Лора Крумова, а на него бе поверена кратката рубрика „Другата игра”, излъчвана в рамките на предаването „Здравей, България”. 

Запознати издават, че наскоро Веселинов е получил апетитно предложение за по-доходоносна работа в чужбина и изобщо не се замислил, а набързо подал молба за напускане.

„Време е за ново начало! След 12 години в телевизиите настъпи момент за лека промяна. Благодаря на хората пред екрана за доверието!”, написа Деян в социалната мрежа на финала на последния си работен ден като журналист. 

Малко по-късно се разбра, че жена му Рени Чавдарова също е напуснала предаването „На кафе”, където 4 години се изявяваше като репортер. Под влиянието на съпруга си, чаровната брюнетка взела решението да зареже Гала и да се посвети на нови начинания.

Деян Василев

Деян бил толкова разочарован от телевизията на която отдал младите си години, че настоял Рени да го последва и да остави досегашната си работа, която преди две години ги събра. Младият журналист подал документи за работа в чужбина и бил одобрен. Така младото семейство взело решение да емигрира.

Говори се, че семейството планирало в скоро време да се сдобие с наследник. До този момент Чавдарова не успявала да зачене и различни житейски препятствия осуетявали забременяването й, но сега разполагала с време да си почине и да се подготви за този така важен момент. Съпрузите нямали репродуктивни проблеми, единствено служебните и финансови драми на Деян ги спъвали в създаването на бебе, ала най-сетне и този фактор бил отстранен, пише "Уикенд".

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати