Меню

Избрани новини

Риалити

Готиния Дидо и жена му емигрират разочаровани от NOVA

Веселинов се почувствал неоценен в национални оператор

Журналистът Деян Веселинов окончателно скъса с телевизионния канал НОВА , след като миналата година бе понижен от водещ на сутрешния блок „Събуди се” в обикновен репортер, пише HotArena. Тогава в стола му седна Лора Крумова, а на него бе поверена кратката рубрика „Другата игра”, излъчвана в рамките на предаването „Здравей, България”. 

Запознати издават, че наскоро Веселинов е получил апетитно предложение за по-доходоносна работа в чужбина и изобщо не се замислил, а набързо подал молба за напускане.

„Време е за ново начало! След 12 години в телевизиите настъпи момент за лека промяна. Благодаря на хората пред екрана за доверието!”, написа Деян в социалната мрежа на финала на последния си работен ден като журналист. 

Малко по-късно се разбра, че жена му Рени Чавдарова също е напуснала предаването „На кафе”, където 4 години се изявяваше като репортер. Под влиянието на съпруга си, чаровната брюнетка взела решението да зареже Гала и да се посвети на нови начинания.

Деян Василев

Деян бил толкова разочарован от телевизията на която отдал младите си години, че настоял Рени да го последва и да остави досегашната си работа, която преди две години ги събра. Младият журналист подал документи за работа в чужбина и бил одобрен. Така младото семейство взело решение да емигрира.

Говори се, че семейството планирало в скоро време да се сдобие с наследник. До този момент Чавдарова не успявала да зачене и различни житейски препятствия осуетявали забременяването й, но сега разполагала с време да си почине и да се подготви за този така важен момент. Съпрузите нямали репродуктивни проблеми, единствено служебните и финансови драми на Деян ги спъвали в създаването на бебе, ала най-сетне и този фактор бил отстранен, пише "Уикенд".

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати