Меню

Избрани новини

Риалити

Диванчето на Гала истина! Подменят водещата, ето кой ще я замести

В студиото на „На Кафе“ влиза емблематичен кадър на БНТ

Едно от най-емблематичните лица на родната телевизия - Гала е на път да остане зад кадър в близко бъдеще, научи репортер на LifeOnline.bg.

Според началниците на NOVA, харизматичната водеща се е изчерпала за 15 години на екрана и е втръснала на зрителите, макар и в последните месеци в „На кафе“ да гастролира половинката й Стефан.

За ужас на новите собственици на медията, оказва се, че са купили стока с изтекъл срок на годност и рейтингът на сутрешното предаване бил катастрофален, затова под угрозата да загубят рекламодатели те са решили да заменят Гала с друг по-свеж кадър.

Според източници, на нейно място от понеделник до петък в студиото ще се вихри нова разпознаваема екранна двойка, твърди „Уикенд“. Националната медия почти е приключила преговорите с Георги Любенов, който е едно от най-известните имена на БНТ.

Спрягат името на Георги Любенов за ново лице в "На Кафе"

Той е провел няколко срещи с програмния директор на медията Вяра Анкова, която до скоро беше негов директор в БНТ. Запознати издават, че ако приеме офертата на NOVA, за месец ще получава колкото за цяла година в телевизията майка.

Любенов вече е уведомил работодателите си, че ще смени работното си място от есента. Според имената, които се спрягат за екранни половинки на Жоро са това на Боряна Граматикова и Ева Кикерязова.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати