Меню

Избрани новини

Афиш

Истински кучки! Луиза Григорова и Яна Маринова отвличат мъж

Сюжета е от новата продукция „Диви“

Актрисите Луиза Григорова и Яна Маринова ще бъдат истински кучки в новия проект на Маринова, която ще бъде и продуцент на лентата, научи репортер на LifeOnline.bg.

„Диви“ ще разкаже историята на две лоши момичета, които отвличат мъж и бягат от властите. Едната от героините пише книга за самодивите и от там идва и заглавието на филма.

Снимките започват през октомври по пътищата на Варна, който е любимият град на Яна, това разкри самата актриса в студиото на Гала.

Макар и да не хареса сравнението с американската култова лента „Телма и Луйз“, Маринова призна някои прилики с холивудската продукция.

Освен, че играе в „Изборът на Марта“ със Симеон Лютаков в драматичния театър Варна, с морската столица я свързва и огромното й приятелство с хореогракът на "Мис Варна" Дияна Янкова, която наскоро почина.

Яна Маринова проговори и за тежката загуба на своята най-добра приятелка, като разказа как са се запознали и как е живяла покойната красавица Диди Янкова.

Повече за приятелството между двете красавици прочети ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати