Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Варна потъна с скръб! Отиде си красавицата Диди Янкова

Актрисата Яна Маринова изпрати близката си приятелка с прочувствени думи

Морската столица е обхваната в скръб, след неочакваната вест за смъртта на бизнес дамата и хореограф на конкурса „Мис Варна“ Дияна Янкова.

В началото на кариерата си Диди е един от първите родни топ модели. Дълги години е в екипа на МА „Vip Fashion Group“, организатор на конкурса „Мис Варна“, който всяка година излъчва най-красивата неомъжена жена на Морската столица. 

"Обичам те и ти благодаря за всичко! Ние ще те помним винаги усмихната, жизнена и добра! Научи ме на много неща и отново ти благодаря! Почивай в мир!", сбогува се с Янкова актуалната носителка на титлата Моника Драгнева.

Нейната близка приятелка – актрисата Яна Маринова също сподели мъката си на своята страница във Фейсбук:

"Обичам те, Диянче... От цялото си сърце... Не ти казвам сбогом, приятелко, защото знам, че един ден ще пътуваме с кораб към нашия мечтан остров... Заради теб дойдох във Варна и заради теб завинаги оставям тук и сърцето си"

Освен като хореограф на конкурсите "Мис Варна", Диди Янкова бе моден експерт и сценарист. Като бизнесдама тя управляваше едно от най-модерните бюти студия по Черноморието - Експложън.

Според източници на LifeOnline.bg красавицата е изгубила живота си след неравностойна битка с рака.

Мира Матеева, собственик на МА „Vip Fashion Group“ съобщи, че поклонението ще се състои в събота 23.06 от 9,30ч в Катедрален храм “Успение Богородично“, а тялото й ще бъде погребано в 11 часа в Централни гробища Варна.

Екипът на LifeOnline.bg изказва най-искрените си съболезнования на семейството и близките на Диди Янкова в този толкова тежък за всички момент!

Вечна памет Дияна Янкова!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза