Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Варна потъна с скръб! Отиде си красавицата Диди Янкова

Актрисата Яна Маринова изпрати близката си приятелка с прочувствени думи

Морската столица е обхваната в скръб, след неочакваната вест за смъртта на бизнес дамата и хореограф на конкурса „Мис Варна“ Дияна Янкова.

В началото на кариерата си Диди е един от първите родни топ модели. Дълги години е в екипа на МА „Vip Fashion Group“, организатор на конкурса „Мис Варна“, който всяка година излъчва най-красивата неомъжена жена на Морската столица. 

"Обичам те и ти благодаря за всичко! Ние ще те помним винаги усмихната, жизнена и добра! Научи ме на много неща и отново ти благодаря! Почивай в мир!", сбогува се с Янкова актуалната носителка на титлата Моника Драгнева.

Нейната близка приятелка – актрисата Яна Маринова също сподели мъката си на своята страница във Фейсбук:

"Обичам те, Диянче... От цялото си сърце... Не ти казвам сбогом, приятелко, защото знам, че един ден ще пътуваме с кораб към нашия мечтан остров... Заради теб дойдох във Варна и заради теб завинаги оставям тук и сърцето си"

Освен като хореограф на конкурсите "Мис Варна", Диди Янкова бе моден експерт и сценарист. Като бизнесдама тя управляваше едно от най-модерните бюти студия по Черноморието - Експложън.

Според източници на LifeOnline.bg красавицата е изгубила живота си след неравностойна битка с рака.

Мира Матеева, собственик на МА „Vip Fashion Group“ съобщи, че поклонението ще се състои в събота 23.06 от 9,30ч в Катедрален храм “Успение Богородично“, а тялото й ще бъде погребано в 11 часа в Централни гробища Варна.

Екипът на LifeOnline.bg изказва най-искрените си съболезнования на семейството и близките на Диди Янкова в този толкова тежък за всички момент!

Вечна памет Дияна Янкова!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати