Меню

Избрани новини

Пикантерии

Стана известна причината за смъртта на Хю Хефнър

Снимка: Инстаграм

През последните години бохемът се залежал на легло

Източници, близки до семейството на покойния основател на списание „Плейбой“ Хю Хефнър, разкриха каква всъщност е причината за смъртта му. Според тях, легендарният издател не е успял да се пребори с инфекцията, която е получил няколко седмици преди смъртта си, съобщава TMZ.

Известно е, че когато Хефнър превали 80-те, започнаха проблемите му с гърба. Поради това, през последните години, известният бохем се появяваше рядко на публични места. Последният път, когато това се случи, беше през май 2016 по време на парти посветено на поредната Плеймейт на годината.

През останалото време, Хефнър прекарал по-голямата част от деня легнал. Роднини твърдят, че бизнесменът бил буквално прикован към леглото. Две седмици преди да почине издателят развил инфекция, естеството на която не се уточнява.

Според източника, близките на Хефнър разбирали, че заболяването му не е тежко, но се опасявали, че отслабналия организъм на милионера няма да се справи с нея.

"Много роднини на Хефнър приеха неизбежното още тогава.", казва източникът.

Хю Хефнър почина на 27 септември на 92 години в дома си в Лос Анджелис. Според волята на основателя на Playboy, почти цялото му богатство ще бъде разделено между децата на бизнесмен, синовете му Купър, Дейвид Марстън и дъщерята Кристи.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати