Меню

Избрани новини

Ексклузивно

На 55 Стефан Шарлопов издъхна в съня си

Предприемачът нашумя покрай участието си в риалити предаване за бизнеса

Почина бизнесменът Стефан Шарлопов, собственик на верига хотели "Шарлопов комплекс". Той е издъхнал тази нощ в съня си, потвърдиха пред dir.bg от "Шарлопов Груп".

 
Стефан Шарлопов е роден е на 14 октомври 1962 г. в Бургас. През 1986 г. завършва висшето си образование във Великотърновския университет, специалност "Българска филология".
 
След това започва работа като журналист в София и в изданията, в които работи, се занимава с икономическа тематика. 26-годишен издава първата си книга с художествена документалистика. През 1989 г. започва частен бизнес.
 
Шарлопов се занимава със стокови и финансови операции до 1993 г. Предприемачът придоби национална популярност, след като участва в популярно риалити предаване. "Успехът е труд, постоянство и амбиция", казваше приживе успелият бизнесмен.

 
55-годишният Стефан Шарлопов е един от учредителите на Национално движение "Българско наследство". Той също така бе председател на Българския съюз по балнеология и СПА и собственик на веригата "Шарлопов хотелс". Един от последните му проекти бе комплекс "Созополис", който е замислен като реплика на стария град Созопол с неговата уникална архитектура и стил.
 
Стефан Шарлопов има пет деца, като дъщеря му Ева Шарлопова-Гергинова е изпълнителен директор на "Шарлопов Груп".

Източник: Дир,бг

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати