Меню

Избрани новини

Афиш

Варна става модна столица на лятото

Снимка: Vip Fashion Group

Предстои единадесетия Фестивал на Модата и Красотата

Трескава подготовка кипи около организацията на единадесетото поредно издание на Фестивала на Модата и Красотата 2018, научи репортер на LifeOnline.bg.

Събитието ще се проведе на 29 и 30 юни в лятната градина на комплекс Морско Казино - Варна, където се очаква да присъстват над 600 гости от цяла България.

Екипът на агенция Vip Fashion Group  - продуцент и организатор на модния форум за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата със серия от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери.

В ролята на водещ по традиция ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Габриела Кирова - МИС БЪЛГАРИЯ 2016.

В събитието ще вземат участие най–добрите модели на морската ни столица, сред които Моника Драгнева / Мис Варна 2017/, Марина Димитрова / Мис варна 2015/ и специалният гост на формата – носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011г - Ива Атанасова.

Стайлинга на моделите е поверен в ръцете на екипа на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова, а официални фотографи на модния форум са Боби Решовски и Веселин Тончев.

 Фестивалът на модата и красотата 2018 ще се проведе с подкрепата на Мол Варна, CORSET и Алкална вода Адва.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза