Меню

Избрани новини

Клюкарник

Драма! Гаджето на Мис Пинокио я заряза! Подигравките му писнали?

Миската е в търсене на нова изгодна партия

Гаджето на актуалната Мис България Тамара Георгиева се срамувал от скандалите покарай любимата си й е вдигнал червен картон, научи LifeOnline.bg.

Тами, както галено я наричат близките й, призна, че е разделена с гаджето си Стивън Роуз с когото бяха заедно 4 години.

Младият мъж живее и работи в чужбина, затова двамата се срещат рядко.

В началото след като бе обявена за най-красива българка, Георгиева бе категорична, че може да разчита на пълната подкрепа на мъжа до себе си, особено след като стана обект на подигравки и жлъч покрай спечелване на короната за Мис България.

Сега обаче явно на любимия мъж му е писнало от постоянните натяквания за дългоносата му приятелка и е осъзнал, колко „тежка“ е всъщност короната на гаджето му.

Бащата на Стивън е известният бизнесмен Ричи Роуз, който е съдружник във фирмата за преработка на руди на благородни метали "Дънди Прешъс Металс",a майка му е Катя Роуз – собственичката на Rose Fashion House.

За носителката на титлите Мисис България 2011, Мисис Европа 2012 и Бизнес дама благотворител 2013, се говори, че именно тя е осигурила титлата на бъдещата си снаха, за да повдигне самочувствието на сина си.

Тези клюки накараха Тамара да бъде максимално мълчалива за личния си живот при последните си телевизионни участия в национален ефир.

Тя категорично отказа да коментира дали е оперирала носа си, след като много известни българки я посъветваха да го направи.

Георгиева уточни, че не иска да говори по темата, като така индиректно потвърди новината за интервенцията.

Въпреки допълнителното разкрасяване, Георгиева не успя да задържи богатия наследник и сега може би се оглежда за нова по-примамлива партия?!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза