Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Нов любовник! Антония Петрова заби генерален директор, колекционер на красавици! Всички подробности в "Жълтите новини" (видео)

Разкритие на LifeOnline.bg

Антония Петрова се уреди с нов заможен мъж, както вече LifeOnline.bg  писа.

Сега самоличността му е разкрита. Естествено, той не продавач на банички, а е бизнесмен с една камара екстри: добре образован, галантен, любител на луксозния живот и скъпите почивки - все условия, на които блондинката от Перник изключително много държи при избора на партньор.

Току-що развалила връзката с последния си любовник - около 40-годишен бизнесмен на име Николай, и ето че една от най-обсъжданите носителки на титлата "Мис България 2009" вече може да се похвали с поредния господар на сърцето си. 

Дипломираната юристка с апетит към богатите мъже има връзка с бившия изпълнителен директор на болница "Токуда" в София Ивайло Батинков. Сензационната новина разкрива главния редактор на LifeOnline.bg Елза Парини в светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини".

В момента вечния ерген е генерален директор на дъщерна на клиниката фирма, която търгува на едро с медицински консумативи, дезинфекционни препарати и др.  

Всичко за новата любовна афера и още пикантерии от светския живот гледайте сега:

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза