Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Пикантни разкрития! Антония Петрова залюби голфър плейбой

Тоца замени салоните за красота с голф игрищата заради новия мъж до себе си

Нова любовна страст гори в сърцето на Мис България 2009 Антония Петрова, научи репортер на LifeOnline.bg.

Дипломираната юристка с апетит към богатите мъже се запали по голфа. Размахването на стика и кибиченето на игрището обаче не са случайни.

Петрова загърби салоните и разкрасителните процедури и хукна по голф игрищата в опит да плени сърцето на нов мъж.

Антония Петрова залюби голфър плейбой

Колкото и да се опитва да опази връзката си в тайна, репортер на LifeOnline.bg се добра до самоличноста му и подробности за поредната афера на Петрова.

Новият избраник на галено наричаната от медиите перничанка Тоца е запален любител на голфа и именно за да му се хареса Петрова демонстрира любов към скъпия спорт.

Освен, че е запален по голфа, за него се знае, че е достатъчно заможен, добре образован, галантен, обича красивите жени и бързите коли, като често сменя и двете придобивки.

Съвсем наскоро Мисис Русия се тагна от гръцкия бряг, където е отседнала на територията на луксозен спа комплекс. На снимката се вижда аранжировка с бутилка шампанско и две чаши, с което дава ясен знак, че не е сама на средиземноморския бряг.

Антония Петрова в нарочно аранжирана снимка с бутилка и две чаши в Гърция

Кой е тайнствения плейбой, за който първо LifeOnline.bg съобщава ще разберете утре в рубриката „Да начешем езиците с Елза Парини“ в Жълтите Новини по ПИК ТВ.

В месечното издание, водещата Елиана Василева разпитва Елза Парини за новия й любим, който я покани на средиземноморско пътешествие с круйзен кораб. Двете ще обсъдят и новия клип на Сузанита, както и още от най-горещите клюки на седмицата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати