Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Пикантни разкрития! Антония Петрова залюби голфър плейбой

Тоца замени салоните за красота с голф игрищата заради новия мъж до себе си

Нова любовна страст гори в сърцето на Мис България 2009 Антония Петрова, научи репортер на LifeOnline.bg.

Дипломираната юристка с апетит към богатите мъже се запали по голфа. Размахването на стика и кибиченето на игрището обаче не са случайни.

Петрова загърби салоните и разкрасителните процедури и хукна по голф игрищата в опит да плени сърцето на нов мъж.

Антония Петрова залюби голфър плейбой

Колкото и да се опитва да опази връзката си в тайна, репортер на LifeOnline.bg се добра до самоличноста му и подробности за поредната афера на Петрова.

Новият избраник на галено наричаната от медиите перничанка Тоца е запален любител на голфа и именно за да му се хареса Петрова демонстрира любов към скъпия спорт.

Освен, че е запален по голфа, за него се знае, че е достатъчно заможен, добре образован, галантен, обича красивите жени и бързите коли, като често сменя и двете придобивки.

Съвсем наскоро Мисис Русия се тагна от гръцкия бряг, където е отседнала на територията на луксозен спа комплекс. На снимката се вижда аранжировка с бутилка шампанско и две чаши, с което дава ясен знак, че не е сама на средиземноморския бряг.

Антония Петрова в нарочно аранжирана снимка с бутилка и две чаши в Гърция

Кой е тайнствения плейбой, за който първо LifeOnline.bg съобщава ще разберете утре в рубриката „Да начешем езиците с Елза Парини“ в Жълтите Новини по ПИК ТВ.

В месечното издание, водещата Елиана Василева разпитва Елза Парини за новия й любим, който я покани на средиземноморско пътешествие с круйзен кораб. Двете ще обсъдят и новия клип на Сузанита, както и още от най-горещите клюки на седмицата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати