Меню

Избрани новини

Клюкарник

Отново ерген! Веско Маринов натири любовницата си, празнува с танцьорки и много алкохол (снимка)

Помирисал свободата естрадния бард се появи с нова фризура

Любимеца на дамите трета възраст изпълнител Веселин Маринов се е отървал от любовницата си - Веселина Пеева. От седмица насам двойката е замразила комуникацията, а романтичните им отношения са вече минало. Весковата Веска се прибрала с подвита опашка в Добрич, разкриват близки до певеца, научи репортер на LifeOnline.bg

Веселин Маринов

Почувствал се вече облекчен, Маринов веднага заминал с приятели за Велинград, където буквално отпразнувал раздялата с Пеева. Той не броил чашките с уиски и под влиянието на солидно количество алкохол, певецът започнал да пуска ръце на кръшните танцьорки в заведението. До къде обаче е стигнала задявката, очевидците на случката мълчат, коментира ХотАрена. 

Пред приятели Маринов коментирал, че не издържал на постоянните нападки от страна на родата си към любовницата му. Спомнете си, че по Коледа певецът запозна Веска с роднините си, които обаче не одобриха блондинката, тъй като според тях е нехайна майка и не билка изгодна партия за Маринов. Пеева търсела финансова изгода, а Маринов не обичал да дава пари по жени, което се оказало последното камъче преобърнало каруцата на тяхната кратка любов, пише "Телеграф".Освен с нов статус, Веско се похвали и с нова прическа. Той за първи път от години променя визията си и се подстрига като младок. Фенове обаче коментират, че тази фризура е нелепа за годините на изпълнителят на „Горчиво вино“.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати