Меню

Избрани новини

Пикантерии

Майсторка в кревата! Уменията на Антония Петрова взели акъла на не един милионер, разказва бивш любовник на миската

Интересно защо никой не се задържа с нея?

Бивш любовник на Мис България 2009 Антония Петрова разкри пред „Галерия“ пикантни подробности около интимния живот на моделката.

По думите му блондинката била една от най-добрите в леглото, а в оралната любов била истинска кралица.

„Бил съм с много миски, но Антония няма равна на себе си. С уменията си в кревата спокойно може да прелъсти и най-тлъстия милионер. И го прави“, твърди бизнесменът, опитал от сладострастните ласки на Петрова.

Двамата са прекарали няколко бурни нощи, като мъжът се свързал с нея по препоръка на свой приятел.

„Носи й се слава на тигрица в леглото и най-вече – на фелциото. Уверих се, че слуховете не са никак преувеличени“, разказва бившият любовник на Петрова. Не бил особено възхитен от визията и фигурата й, но пък сексът компенсирал недостатъците.

Според него неслучайно всички мъже в живота й са били от милионер нагоре.

„Едва ли ги привлича с външния си вид. Има далеч по-хубави миски от нея. Но таланта й в леглото струва милиони“, кълне се любовникът.

В „Червеното тефтерче“ на Антония Петрова има записани не едно и две имена на богаташи. Миската бе женена за мултимилионера Александър Бередин, за когото се говореше, че й е купил титлата „Мис България“.

Преди 2 години двамата влязоха в бракоразводна битка за 30 милиона долара и няколко имота край морето.

След раздялата с Бередин Петрова бе свързвана с още няколко мастити милионери, сред които богатият бизнесмен Николай.

Преуспелият млад предприемач я водеше всеки месец на почивка в чужбина и я глезеше с маркови подаръци, очевидно доволен от връзката им. Наскоро обаче стана ясно, че двамата са се разделили, а оборотната миска вече цъфти от трепетите на нова любов.

Тези дни Антония Петрова се щракна на гръцкия остров Пефкохори край луксозна вила с огромен басейн и разбира се – бутилка шампанско с две чаши вино.

Както репортер на LifeOnline.bg разкри, там тя беше с поредния си много богат любовник бившия директор на болница „Токуда“ Иво Батинков.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати